Poznej svého homosexuála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poznej svého homosexuála!

PRAHA – Existuje neuvěřitelně jednoduchá metoda, která prý se stoprocentní přesností určí homosexuální, bisexuální či heterosexuální jedince.

Existuje neuvěřitelně jednoduchá metoda, která prý se stoprocentní přesností určí homosexuální, bisexuální či heterosexuální jedince.

Každý se může přesvědčit o své sexuální orientaci podle prstů na ruce, respektive, jejich délky.

Čistě heterosexuální muži mají prsteník o něco málo delší než ukazováček. U heterosexuálních žen zase platí, že ukazováček je vždy o kousíček delší než prsteník.

U lidí s vyhraněnou homosexuální orientací je všechno naruby. U mužů s ženskou délkou prsteníku a ukazováčku byly vždy objeveny homosexuální sklony, zatímco lesbičky předváděly na svých drobných ručkách mužský poměr délky prstů.

Nejsložitější je to s bisexuály, kteří mají ukazováček i prsteníček stejné délky. Vzhledem k tomu, že se tyto poměry délky článků dají měřit už v pubertálním věku, předpokládají vědci, že nová revoluční metoda může výrazně přispět ke zjištění dispozic k určité sexuální orientaci s velkým předstihem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.