Orální sex -ano či ne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Orální sex -ano či ne?

Úžasných 58 procent mužů rádo uspokojuje svou partnerku vlastními ústy! A 56 procent se těší z orálního uspokojování od své partnerky. U žen je to velmi podobné. V orálním sexu aktivní roli s potěšením přijímá 56 procent z nich, zatímco roli pasivní 55 procent žen.


PRAHA - Ano, milostný hlemýžď vede! Většina lidí k uspokojování partnerky nebo partnera používá  jazyk nebo ústa. Proč?

52 procent žen používá k oživení milostných radovánek spodní prádlo a 45 procent si libuje v realizaci svých sexuálních fantazií.

Proč tolik lidí orální sex praktikuje? Je to nádherná a nejintimnější situace v milování. Kdo orální sex vyzkouší, nechce už od něj upustit.

Navíc je tu drobný problém - ne vždy se podaří společné vyvrcholení. Většinou musí muži déle a trpělivě dráždit ženský orgán, a v té chvíli je jazyk zdatným pomocníkem. Odměnou jim je pozorovat svíjející se ženské tělo v slastné křeči orgasmu...

Na obou je, aby se dostatečně v tomto případě znali. Věděli, na které místo přitlačit, na kterém je třeba postupovat něžně a kdy a jaké tempo zvolit. To okouzlující mazlení, jak s mužským, tak s ženským pohlavním orgánem, vnímání chuti, vůně a jemnosti, to se nedá ničím nahradit.

Orálního sexu si s chutí užívá i starší generace. Průzkum ukázal, že 48 procent starších 55 let provozuje orální sex a třetina z nich ráda uskutečňuje své sexuální fantazie. Nejoblíbenější je orální sex mezi Rakušany (zřejmě to nijak nesouvisí s častým výskytem úchylů typu Fritzla v této zemi). Zde mu holduje 80 procent dotazovaných. Švýcaři si naproti tomu libují v realizaci svých sexuálních fantazií (77%) a Thajci jsou první na světě v používání erotických pomůcek (68%).

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.