Jsem neposedný hřebec! Partnerka mě ale ne a ne osedlat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jsem neposedný hřebec! Partnerka mě ale ne a ne osedlat…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Moje partnerka je strašně sexy, nejradši bych s ní měl sex třikrát denně, je neskutečná. Ona ale moji touhu nesdílí. Není moc na sex, stačí jí to třeba 2x týdně. Já jsem ale neukojitelný, něco jako neposedný hřebec. Miluju ji, ale bojím se, že můj sexuální apetit mě zavane do náručí jiné. Nechci zničit náš vztah, existují nějaké prášky na zklidnění? (Ištvan, 29 let)

Ištvane, je zcela obvyklé, že mladí muži cítí vzrušení velmi často, někdy několikrát denně. Je ale důležité, abyste dokázal své vzrušení a chuť k milování sladit s partnerkou. Prášky, které by mohly snížit chuť k sexu, sice jsou, pro velké množství vedlejších účinků se ale obvykle používají jen v extrémních případech a na předpis zkušeného sexuologa/psychiatra. Můžete zkusit přesměrovat sexuální energii jinam (například do vašeho profesního života, sportu, koníčků, tvořivých prací, úpravy domova nebo zahrádky). S tím, jak na to, Vám pomůže psycholog.

Přečtěte si
r.kala
19. 1. 2023 • 12:41

samozřejmě bylinka. Strašný. Jinak doporučuji vylouhovat v lihu a brat si lžičku výluhu.

r.kala
19. 1. 2023 • 12:40

Existuje bilinka drmek, lidový název mnižšský pepř. Opravdu funguje. zkus to

Olga Pavlásková
19. 1. 2023 • 07:35

A samozřejmě pravidelná masturbace, ať uleví přepětí a cíleně se vyhýbat situacím,kde by k nevěře mohlo dojit. Ale je ještě mladý, děti asi nemaji, měl by zvážit, jestli nenajít partnerku podobného ražení, se kterou by si i lidsky rozuměl.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.