Touží po poloze snů: Jak mám ale vědět, která to je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Touží po poloze snů: Jak mám ale vědět, která to je?

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj muž mi už leze na nervy. Jsme spolu přes 30 let, nikdy ohledně sexu neremcal. Teď si ale začal vymýšlet, že chce zkusit novou polohu, nějakou ze snu. Chce se prý cítit jako v sedmém nebi! Mám někdy pocit, že mi z něj praskne hlava. Když se ho zeptám, jakou polohu myslí, odpoví, že neví, že na to musíme přijít! Já ale na takové věci nemám moc čas, máme sedm vnoučat, starám se o zahradu. Ale zase nechci náš vztah nějak poškodit. (Vlasta, 63 let)

Vlasto, zdá se mi, že sex je u vás doma ještě stále poměrně běžná činnost. Netuším, co máte s manželem rádi, ale vím, že nic jako poloha snů neexistuje. Každý muž má rád něco jiného a v sexu to platí dvojnásob, proto bych vám radila, abyste intimní chvilky okořenila něčím novým. Zkuste na začátek třeba sexy prádlo nebo nový parfém. Další změnu už třeba vymyslíte spolu rovnou při akci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.