Nechá mě tam jen tak čekat s kapesníčkem… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nechá mě tam jen tak čekat s kapesníčkem…

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Máme s přítelem takový problém. Když se udělá, nechci, aby sperma vypouštěl do mě. On to respektuje, za to jsem ráda, ale nevíme, jak s tím spermatem tedy naložit. On vždycky, když už skoro je, tak ho ze mě vyndá a dodělává se rukou. Já tam jen tak sedím s kapesníčkem, než to přijde. Je mi to trapné, jaké jsou další možnosti? (Anička, 18 let)

Aničko, co se sperma uděláte, to je jen na vás. Je ale pár věcí, které byste dělat neměli. Sperma se nesmí dostat do pochvy, pokud neužíváš nějaký druh antikoncepce, který umožní výstřik do pochvy, pokud tedy nechceš dítě. Mimo tohoto můžete dělat cokoliv. Můžeš to spolknout nebo olízat, pokud nemáš problém s konzistencí bílku. Můžeš si nechat nastříkat na tělo a pak to utřít, nebo se osprchovat. Pochopitelně to může také tvůj přítel nechat v kondomu… Je to jen na tom, co se vám líbí a na čem se domluvíte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.