Sexuální fantazie o bukkake, jsem na muže? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexuální fantazie o bukkake, jsem na muže?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, mám takový problém, už delší dobu jsem na ženy, fyzicky mě přitahují, ale už dlouho bych chtěl vyzkoušet bukkake jako aktér, který bude orálně uspokojovat desítky mužů a polykat sperma nebo ho pít ze sklenice. Strašně mě to vzrušuje a myslím na to stále každou chvíli už deset let, ale přitom muži mě nepřitahují, jen penis a hodně semene, je to normální? Děkuji. (Michal, 39)"

Dobrý den, to, že máte sexuální fantazie o bukkake vůbec nemusí znamenat, že jste na muže. Pro spoustu lidí je fantazie volným a bezpečným prostorem, kde se může vydat do jakéhokoliv zákoutí – je to jen fantazírování a snění. Trápit se tím tedy rozhodně nemusíte, klidně se tou představou vzrušujte dál. Ikdybyste ji chtěl zrealizovat či realizoval, nic to nemusí vypovídat o vaší sexuální orientace. A v konečném důsledku platí, že když vaším konáním neomezujete či neohrožujete sebe či ostatní, je to čistě jen vaše věc.


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.