Tak to je opravdu trapné! Tohle nechce žádná žena... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tak to je opravdu trapné! Tohle nechce žádná žena...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám problém a nevím už, kam se obrátit. S přítelem máme po všech stránkách fungující vztah, jediným problémem je pach mého vaginálního sekretu, který partner občas cítí při milování. Není to vždy. Gynekolog mi před dvěma měsíci diagnostikoval vaginitidu,ale ta by již měla být zaléčená, mysleli jsme si,že se to tím vyřešilo. Před pár dny se však pach objevil znovu. Já sama nic necítím, pouze partner. Je pravda, že má velmi citlivý čich. Poraďte, prosím, co se dá dělat. (Natálie, 29)

Dobrý den, je-li Vašemu partnerovi pach vaginálního sekretu nepříjemný, můžete si před milováním zapálit aromatickou lampu nebo vonnou tyčinku, které pomohou partnerův citlivý čich uklidnit a zároveň pomohou vytvořit intimní atmosféru. Důležité také je poradit se s Vaším gynekologem, jestlli vaginitida už opravdu byla vyléčena. Také je dobré dbát na osobní hygienu, případně používat přípravky pro intimní hygienu (důležité však je, aby byly šetrné - o jejich používání se také můžete poradit s Vaším gynekologem).

Přečtěte si
vemenozmojistary
17. 8. 2019 • 05:24

Si tu p#ču občas umej 🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.