Při sexu prdím vaginou! Jak ten trapas zarazit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Při sexu prdím vaginou! Jak ten trapas zarazit?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám jeden problém, který mě dost trápí. Při milování vychází z mé vagíny komické zvuky, jako když si člověk, s prominutím, prdne. Mám teď nového partnera a stalo se mi to s ním už několikrát. Strašně se za to stydím, jde to nějak eliminovat? (Simona, 29)

Dobrý den, za tento zvuk se jistě stydět nemusíte, neboť jeho příčina netkví pouze ve Vás, ale i v partnerovi, který do Vás příliš rychle proniká. Jedná se o tzv. queef – projev vaginální plynatosti .Vzduch se do vagíny dostane při pohlavním styku. Nejvíc při některých polohách (např. zezadu), při častém střídání poloh nebo při styku, kdy partner opakovaně zcela vytáhne penis (prsty, sexuální pomůcku). Dalším důvodem může být nadměrné použití lubrikantu. Bublinky vzduchu v gelu se dřív nebo později dostanou ven. Důležité je, abyste se při sexu cítíla pohodlně a uvolněně. Doporučuji Vám Kegelovy cviky neboli cviky na posílení pánevního dna (i pomocí Venušiných kuliček, které posílí oslabené stěny vagíny).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.