Večer to nedopadlo! Od té doby je ticho jako po pěšině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Večer to nedopadlo! Od té doby je ticho jako po pěšině

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Začala jsem randit s novým klukem. Asi po dvou týdnech jsme se rozhodli, že budeme mít sex. Pozvala jsem ho k sobě domů a všechno vypadalo, že je na nejlepší cestě. Jenže potom jsem si vzpomněla, že jsem nevypnula troubu. Jak jsem běžela do kuchyně, úplně mě chuť na milování přešla. On mi řekl, že je to v pohodě a ten večer jsme se už jenom mazlili. Jenže už je to pár dní a nedostala jsem od něj žádnou zprávu. Přitom předtím jsme si psali každý den. To jsem vážně urazila jeho mužskou ješitnost? Teď opravdu nevím, jestli s tím chci něco dalšího mít... (Anežka, 25)

Z toho, co popisujete, asi berete oba vztah jako vážnou známost a takováto příhoda by vás tudíž neměla vyvést z rovnováhy. Z vašeho dotazu mi není jasné, zda jste přítele zkoušela kontaktovat i vy sama. Možná se i v něm mísí různorodé pocity z toho, jak večer proběhl a diví se, proč mu nepíšete. Chcete-li svůj problém co nejdříve rozlousknout, neporadím vám asi nic lepšího, než mu zkusit napsat nebo zavolat a o tom, co se stalo si promluvit. Sice spolu nechodíte dlouho, pokud ale o vztah s ním stojíte, byla by škoda, kdybyste všechno zahodili jenom kvůli tomu, že se to jeden večer zkrátka nepovedlo.

 

 

 

 

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.