Jsem mezi dvěma muži. Co mám dělat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jsem mezi dvěma muži. Co mám dělat?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

S partnerem spolu chodíme už deset let. Je to moje láska ještě ze střední školy. Výborně si rozumíme, ale sex už není, co býval. Došlo to dokonce tak daleko, že se mi začali líbit jiní muži. Na firemní party jsem se seznámila s Markem. Nic se mezi námi nestalo, ale neustále si píšeme. Konverzace je přitom čím dál lechtivější. Dokonce jsme jednou zašli na víno. Poraďte mi, prosím, co mám dělat? Nechci jen tak zahodit deset let života se svým přítelem. Na druhou stranu mě Marek neskutečně přitahuje... (Monika 29)

Je naprosto přirozené, že "chemie" mezi partnery se časem vyčerpá. Obvzlášť po deseti letech společného života... Píšete, že se jedná o lásku ještě ze střední školy. Znamená to, že jste kromě svého přítele nepoznala jiného muže? Možná právě proto vás to nyní táhne k jinému, přestože váš vztah je jinak v pořádku...To by mohl být problém i do budoucna. Rozhodnout se musíte sama, zda v tuto chvíli preferujete jistotu dlouhodobého vztahu, nebo si připadáte ještě příliš mladá na to, abyste zbytek života prožila s jedním mužem...

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.