Recidivista uškrtil svého strýčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Recidivista uškrtil svého strýčka

Mladý muž  zardousil strýce vlastníma rukama
Mladý muž zardousil strýce vlastníma rukama (Ilustrační foto ara)

Svého strýčka (†62) uškrtil za říjnové noci roku 1988 jeho synovec (28). K činu došlo ve Frýdku-Místku. Vyšetřovatel »mordparty« kriminální služby bývalé Veřejné bezpečnosti podezřelého muže obvinil ze spáchání vraždy.

Současně vyšetřovatel navrhl krajskému prokurátorovi vzít pachatele do vazby. Prokurátor návrhu vyhověl a za brutálním Moravanem zapadl katr vazební věznice. Podle informací deníku Rudé právo z 8. října uvedeného roku se vražedný útok odehrál v ulici U staré pošty v městské části Místku. Nehodný synovec zardousil fyzicky slabšího vlastního strýce na dvoře domu, kde nebohý důchodce žil. Motivem zločinu byla zřejmě touha po majetku a penězích. Ze zprávy v denním tisku vyplývá, že zlotřilý mladý muž nebyl rozhodně žádný beránek. Naopak – v minulosti byl už třikrát soudně trestaný a následně vězněný, a to vždy pro násilnou trestnou činnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.