Opilec pobodal manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Opilec pobodal manželku!

Vrah zaútočil na vlastní ženu nožem.
Vrah zaútočil na vlastní ženu nožem. (Ilustrační foto ara)

Když nepil, byl relativně dobrým manželem. Ale jak se dostal ke kapce alkoholu, měnil se muž (49) z Bratislavy v bývalém Československu v zuřivé monstrum. V listopadu 1987 ve společném bytě svou manželku (†39) ubodal. 

Vyšetřování, které bezprostředně po činu zahájila »mordparta« bratislavské Veřejné bezpečnosti, prokázalo, že vrah byl skutečně v kritických okamžicích pod silným vlivem alkoholu. Ve vzrušené hádce se neovládl a na svou choť zaútočil s žabikuchem v ruce.

Podle informací zveřejněných deníkem Rudé právo 17. listopadu 1987 žena nezemřela namístě. Naposledy vydechla až po převozu do bratislavské nemocnice. Zda se o tento převoz postaral sám útočník, nebo někdo jiný, však list neuvedl. Tiskové oddělení bratislavské správy Veřejné bezpečnosti vydalo zprávu, podle které vyšetřovatel zadržel pachatele pro trestný čin vraždy, jejímž motivem byly »vzájemné manželské neshody«.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.