Jana Stryková: Vyměnila partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jana Stryková: Vyměnila partnera!

Jana Stryková
Jana Stryková  (Foto TV Nova, herminapress.cz, Divadlo na Vinohradech, ara)

Kdo hledá, najde! Jana Stryková (35) alias sestřička Kateřina Vránová z Ordinace v růžové zahradě 2 se snaží najít lásku svého života, takže její postelí za pět let působení v Kamenici prošla už celá řada nápadníků!

S každým se musí herečka sblížit a vždy dojde na intimnosti, a dokonce i na skutečné polibky. Stryková si ale zachovává chladnou hlavu, vždyť je to její práce. Doma má ovšem přítele a jedenáctiměsíčního syna Jáchyma. „Můj partner nežárlí, bere to dost profesionálně,“ řekla Aha! herečka, která vnuka Waldemara Matušky (†76) Matěje (35) poznala během natáčení Ordinace a podle všeho jim vztah klape.

Kvůli intimním scénám prý ani nebylo potřeba měnit smlouvu. „Ordinace se vysílá před desátou hodinou večerní, takže tam žádné obnažené nebo nějak příliš intimní scény nejsou,“ vysvětlila herečka, která je ráda, že už má období hledání životního partnera za sebou. „Kdybych byla Kateřinou, asi bych volila Otu Kováře,“ přiznala Stryková.

Teď to táhne s Krausem!
Kateřina Vránová (Jana Stryková) momentálně v Ordinaci prožívá romantické chvíle se sanitářem Jirkou Linhartem (Adam Kraus). Předtím však měla na partnery smůlu. Nejdřív byla zamilovaná do primáře Dalibora Frynty (Jan Šťastný), i když to mezi nimi skřípalo. Po jeho smrti prožila chvilkové vzplanutí s cyklistou Radkem Sýkorou (Igor Orozovič), následně jí zlomil srdce kamarád a doktor Ota Kovář (Martin Stránský). Před sanitářem Jirkou ještě prožila románek s doktůrkem Tomášem Zajícem (Braňo Holiček).

Jana Stryková hraje v Ordinaci od roku 2010.

Její muži v Ordinaci:

NEJVĚTŠÍ LÁSKA: MUDr. Dalibor Frynta (Jan Šťastný)
„To byla krásná láska, pro Kateřinu jedna z největších. Byla ale také tragická a nejdramatičtější od samého začátku a jak to tak bývá, to neštěstí někdy rozděluje, ale někdy i spojuje – nás spojilo, ale tragická love story skončila smrtí. Myslím, že Daliborův odchod Kateřinu asi nikdy úplně nepřebolí.“

ŽIVOTNÍ PODPÁSOVKA: MUDr. Ota Kovář (Martin Stránský)
„Vztah s Otou Kovářem určitě nebyl jenom náplast, toho se Kateřina docela dost bála a myslím, že čas prověřil, že to opravdu nebyl jen nějaký únik před smutkem. Otův odchod Kateřina nepochopila dodnes.“

OSUDOVÝ OMYL : MUDr. Tomáš Zajíc (Braňo Holiček)
„Zajíček byl fatální omyl, vždycky si myslela, že to není ten pravý, a potom se jí to potvrdilo.“

MUŽ S VELKÝM M : Jiří Linhart (Adam Kraus)
„Já bych to Kateřině moc přála, aby Jirka byl muže s velkým M, ale co my víme.“



Přečtěte si
ivoadler
19. 2. 2015 • 10:23

Nadpis článku evokuje myšlenku, že je nějaká půjčovna partnerů, když se mi nějaký nezdá, vrátím ho a půjčím si jiného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.