55 KRAJOVÝCH SPECIALIT Z ČESKÉ REPUBLIKY...
VAŘÍME ČESKOU, MORAVSKOU A SLEZSKOU KUCHYNI
* Kraslická liškajda * Plzeňské vošouchy * Třeboňská rybí polévka * Krkonošské kyselo * Pardubický špíz * Pomazánka s vysočinou * Beskydské polešniky * Vanařský guláš * Petřínský kotlet…
Česká kuchyně je nekonečně bohatá. A i když dnes máme možnost ochutnávat speciality takřka ze všech koutů světa, každý z nás se rád vrátí k našim typickým pokrmům. Nyní na podzim už zase trávíme více času doma, a tak máme více času, který příprava českých, moravských a slezských pochoutek rozhodně potřebuje. Připravili jsme pro vás takový průřez republikou, kdy nahlédneme do všech 14 krajů. Věříme, že si z 55 receptů vyberete. Dobrou chuť.
Recepty najdete v tištěném APŽ číslo 42 a některé také na našem webu.