Měsíční předpověď počasí: Léto ještě nekončí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Měsíční předpověď počasí: Léto ještě nekončí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Plavky ještě neuklízejte, léto se vrací. Konec týdne je sice chladnější, ale podzim tu ještě není. Už v příští dnech se opět dočkáme letních teplot kolem 26 °C.

„S létem se vrátí i dusné dny. Azuro nečekejme, bez deště to nebude,“ předpovídá Dagmar Honsová z Meteopressu a doporučuje mít stále u sebe jak sluneční brýle, tak deštníky.
Hezky bude podle dlouhodobého výhledu i na počátku září, i když nás mohou zaskočit teplotní výkyvy. Průměrné denní teploty budou kolem 21 °C, občas se ale přes den vyšplhají na 26 °C. Toto období by mělo podle meteorologů doprovázet sušší a slunnější počasí.  V druhém zářijovém týdnu by měly být denní teploty kolem 20 °C.


Z lesa vždy s košíkem hub
Počasí stále přeje houbařům. Svůj úlovek z lesa kolem Orlické přehrady zaslal Nedělnímu Aha! Jaroslav Černý z Roudnice nad Labem. „Už i tady konečně začínají růst praváci. Jinak hodně poddubáků, holubinek, lišek a masáků,“ hlásí Jaroslav.

Výzva
Jak úspěšní jste houbaři? Pochlubte se!
Zašlete fotku hub, nejlépe, aby na ní byl vidět nálezce a aktuální číslo deníku Aha!, dále telefonní číslo a tip na místo, kde rostou na e-mail: aha@ahaonline.cz. Za každou zveřejněnou fotografii obdržíte 200 Kč.

Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.