Rozlučte se! Radikální řez u Lišků v ULICI: Kdo to nejvíc odnese? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozlučte se! Radikální řez u Lišků v ULICI: Kdo to nejvíc odnese?

Od Lišků se stěhuje Ema a rodinu čekají další dobrodružství bez ní.
Od Lišků se stěhuje Ema a rodinu čekají další dobrodružství bez ní. (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Kdo se již nemůže dočkat dalších dílů nekonečné ságy televize Nova bude mít radost, že seriál s novými díly začíná již 18.srpna. Jednotlivé postavy čekají nové osudy a my vám necháme nahlédnout do událostí budoucích!

Liškovi (Ljuba Krbová a Adrian Jastraban) si budou muset zvyknout na život bez Emy (Anna-Marie Valentová), která se definitivně stěhuje z dosahu obou nevlastních rodičů. Poté, co byla svěřena do rukou biologické matky Evy (Vanda Hybnerová), přišly neočekávané změny. Protože Evin manžel Miloš Knobloch (Jiří Štrébl) dostal práci v zahraničí, stěhuje se Ema s mámou na Šumavu, kam to bude mít otčím blíže do práce. A radostí z toho skákat nebude.


U Lišků však i nadále nebude o ruch nouze, protože adoptovaný František (Matyáš Valenta) se dostává do pubertálního věku. Navíc se budou muset postarat o Růžu Habartovou (Zdena Hadrbolcová), která stárne a sama si už neporadí. To všechno jistě přinese řadu vtipných zápletek a my se těšíme již teď!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.