Pikantní tajemství svatební hostiny Margity a Zagorové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pikantní tajemství svatební hostiny Margity a Zagorové!

Manželé Hanka Zagorová a Štefan Margita jsou spolu již 22 let.
Manželé Hanka Zagorová a Štefan Margita jsou spolu již 22 let. (Foto: Aha! - David Kundrát, Marek Pátek)

Láska Štefana Margity (57) k o deset let starší Haně Zagorové (67) byla natolik silná, že namohl myslet na nic. Nehleděl na fakt, že je vdaná, zanedbával své pracovní povinnosti a nakonec si prosadil svou, když si ji před 22 lety nakonec vzal za ženu. Dnes slavný zpěvák vzpomíná po letech a dozvěděli jsme se zajímavé detaily.

Na Harapese nemohl brát ohledy

Co čert nechtěl, Margita se do oblíbené pěnice zamiloval v roce 1991, i když byla provdaná za baleťáka Vlastimila Harapese (67). Dočista to spořádanou operní hvězdu rozhodilo a dokonce se nenanaučil roli, za což musel vysolit pěknou pokutu. "Byl jsem zamilovaný po uši. Hanka stála nad vším, i nad mou profesí," vzpomíná Štefan v nové knize Bez omezení.


S Hankou přišel o dítě

"Dlouho jsem se nechtěl vázat, a když už jsem se rozhodl, tak jsem přijal partnerství jako lásku i jako rodičovství. Chtěl jsem ji jako člověka, kterého miluju, a tak jsem oželel i dítě," poodhaluje romantické začátky uznávaný tenor. Nakonec si Zagorku vzal jen pár hodin poté, co soud rozvedl nenaplněné manželství zpěvačky a baletního mistra. Zajímavostí je, že Margitovi šel za svědka nevlastní otec jisté těhotné moderátorky Laco Borhy a Zagorové její někdejší milenec Karel Vágner (72).
Přáli lásce všichni?

Manželský svazek novomanželé stvrdili hned dvakrát - jednou na úřadě a jednou v kostele. Celou slavnost tradičně završila svatební hostina a právě na ty okamžiky si uchoval Margita celkem neobvyklou vzpomínku: "Na svatební hostině sedělo u tabule několik mužů, o nichž jsem věděl, že byli do Hanky zamilovaní. Zvláštní pocit..."



Přečtěte si
italiano
17. 11. 2014 • 11:02

Vždyť onba dělá "obličej". Může to být i zlomyslnost fotografa, ,na kterou hloupí evidentně naletěli.

italiano
17. 11. 2014 • 11:01

Nemusí to být nutně viděno rasisticky.

italiano
17. 11. 2014 • 11:00

Já znám hodně hloupých a neschopných mladic nebo rychlokvašek , které společnostii škodí více než šikovní senioři, ale dle tebe "stařečkové". Stáří je určitě priorita, nikoli handicap ,a mladí by měli od nich pořebírat zkušenosti a moudra. Pokud jimi pohrdají nebo jim snad závidí to, co si sami zaslouženě vydobyli, tak škodí pouze sami sobě.

ropuchaninka
17. 6. 2014 • 21:07

on je divnej a ona vypada katastrofalne

ropuchaninka
17. 6. 2014 • 21:05

Proboha ziviho kdo ji tak zrichtoval ksicht---vzdyt ma snad penize na slusnou plastiku---vypada hrozne---ja bych se ji bal potkat v poledne na ulici---to by si snad zaslouzila mnohem lepsi.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.