Erbová po srážce exekutora: Kolik manželé vlastně dluží? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Erbová po srážce exekutora: Kolik manželé vlastně dluží?

Pár spolu.
Pár spolu. (Foto Aha! – D. Malík, ara)

Scény jako z hororu prožívá nyní manželka fotbalisty Tomáše Řepky (40) Vlaďka (32). Není to ani týden, co v jejich domě v Černošicích řádili exekutoři jako černá ruka. Včera ráno, když přijeli znovu zabavovat, přidala se k nim ještě policie a záchranka. Jeden z vykonavateků přišel k úrazu. Rozrušená modelka do něho omylem nacouvala - a zrovna fotbalistovým vozem, pro který si muži přišli!

Během deseti minut byla přivolaná sanitka, která exekutora ošetřila. „Byl lehce zraněn. Převezli jsme ho do motolské nemocnice,“ řekla Aha! mluvčí středočeských záchranářů Tereza Vojtová. Samotná Vlaďka propadla šoku. „Já jsem ho neviděla, viděla jsem dva, ale třetího ne. Chtěla jsem jen syna odvézt do školky,“ plakala. Markuse (2) nakonec odvezl Řepka. Jeho žena počkala se zraněným.

„Říkal, že mu není dobře, ale komunikoval. Nikdy bych nechtěla někomu ublížit navíc s dítětem v autě. Podívala jsem se jen do pravého zrcátka,“ nevěří situaci Řepková. To, že na ni exekutorská komora podala trestní oznámení, se dočetla až na internetu.

„V Černošicích došlo k napadení vykonavatele. Pokus o soupis movitých věcí skončil útokem manželky dlužníka na zaměstnance soudního exekutora. Najela do něj automobilem Mercedes-Benz GL 350, který byl posléze zajištěn. Napadený je v současné době v péči lékařů. Exekutorský úřad Praha 5 podává na útočníka trestní oznámení, a to pro ublížení na zdraví a maření úředního výkonu,“ napsala Aha! mluvčí Petra Báčová.


Za celou situací stojí exmanželka Renáta Řepková(40), která na fotbalistu poslala exekutory. Na děti Tomassa (13) a Veroniku (18) neplatí alimenty a výše dluhu už dosáhla milionu. „Je nám líto, že to potkalo člověka, který nám chtěl pomoci. Doufáme, že nebude mít zdravotní následky,“ vyjádřil se za Renátu její právní zástupce JUDr. Miroslav Duda z AK Skácel.

„Částku srovnám, auto ale potřebujeme kvůli dětem,“ řekl Řepka, kterému exekutoři už sebrali pruty, medaile či kubánské doutníky. Teď k tomu přidali auto a oblepili mu i hernu. Ostatní věci v domě už patří modelce.

Hrozí Vlaďce 3 roky?
„Pokud by náraz do exekutora nebyl prokázán jako trestný čin, tudíž nebyl úmyslný, bude se celá věc řešit jako ublížení na zdraví z nedbalosti, za což by obviněné hrozil až jeden rok odnětí svobody. Z mé zkušenosti se takové tresty kladou většinou podmíněně. Pokud by se prokázalo úmyslné ublížení, hrozil by dotyčné trest odnětí svobody od šesti měsíců až na tři roky,“ potvrdil Aha! advokát Jan Černý (na snímku).

STANOVISKO EXEKUTORSKÉ KOMORY:

„Dlužník čelí dvěma exekucím, které vede soudní exekutor kvůli dluhům na výživném. Alimentační nárok dvou dětí je v rámci exekuce vymáhán již od července 2013. Celková dlužná částka činí zhruba jeden milion korun,“ řekla mluvčí Petra Báčová.



Přečtěte si
bobosa
30. 5. 2014 • 19:36

hnusn.á cigánka...grc

mandat
30. 5. 2014 • 10:05

Je jak kostlivec. Ty nemozne silikony je tahaji do predkonu, porad se hrbi. Nic na ni. A ta nemozne napichana huba.

mandat
30. 5. 2014 • 10:03

Ne, ona jezdi do nemocnice , rozdava hracky, co jeji deti uz nechteji a tvrdi, ze dela dobrocinou cinnost. Samozrejme se u toho necha vyfotit a je zase v novinach.

mandat
30. 5. 2014 • 10:01

Tak by se mel s dcerou ucit,abe nepropadla.

mandat
30. 5. 2014 • 10:00

Presne tak. Repka asi dopisy od soudu necte a asi nema advokata. Jinak by se takhle nechoval.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.