Jak mlsat a přitom nepřibrat ani deko? Jedlá pára! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak mlsat a přitom nepřibrat ani deko? Jedlá pára!

Pára se cucá brčkem
Pára se cucá brčkem (Facebook, ara )

Chodí vám často »pusa vandrem«? Neumíte si odříct své oblíbené dobroty a pak bojujete s váhou? Pak je tu pro vás naděje – jedlá pára! Nejnovější vynález jí umí vyrábět až s 200 příchutěmi páry od masa až po zeleninu a sladkosti, obsah kalorií je přitom naprosto NULOVÝ!

Vynález anglické firmy se jmenuje Edible mist (čili Jedlá pára) a slibuje chuťovou rozkoš bez rizika přebytečných kilogramů! Přístroj generuje páru s nastavitelnými příchutěmi a jedlík inhaluje výpary za pomoci brčka.
Pro dokonalý požitek firma doporučuje poválet páru v ústech, prý to znásobí gurmánský prožitek! Zakladatel společnosti Charlie Harry Francis nadšeně vypráví: „Jedná se vlastně o ošálení vašeho mozku, který si myslí, že dostává, čeho si právě žádá.“
Tento skvělý vynález ale není zadarmo. Firma své kotlíky prodává za 170 tisíc korun + poštovné a balné. No, nekupte to!Shodila 45 kg a stala se miss
Podobným vynálezům by se ale zřejmě vysmála Keli Kryfko (23) z Texasu. Na škole se jí posmívali kvůli její tloušťce a tak se jednoho dne rozhodla zhubnout. Původně přes 90 kg vážící Američanka zhubla 45 kg a svůj úspěch korunovala, když získala titul Miss jižního Texasu. Její recept na boj s kilogramy? „Jen jsem použila zdravý rozum. Přestala jsem jíst smažené jídlo a začala cvičit,“ prozradila královna krásy.



Autor:  mb

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.