Zlata Adamovská šokovala: "Nevím, kolik času mi zbývá!" Co se s ní děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlata Adamovská šokovala: "Nevím, kolik času mi zbývá!" Co se s ní děje?

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Foto pro Aha! - archiv ČT, ara )

Herečka Zlata Adamovská se pustila do bilancování a promluvila o tom, jak prožít život bez toho, aby promarnila jednu jedinou chvíli. Čas se pro stává velmi důležitou veličinou. Děje se snad v životě herečky něco závažného?

„Čas si nemůžete koupit, nemůžu si stoupnout do fronty a jen tak si ho vzít,“ říká oblíbená herečka na stránkách idnes.cz. „Můj čas je jen můj čas, je omezený a nevím, jestli neskončí zítra, nebo tady budu ještě třicet let, takže se snažím se svými minutami nakládat rozumně, abych je neprobendila,“ vysvětluje dále Adamovská.

A k tématu se vyjádřil i její manžel Petr Štěpánek. „U mě je to dokonce tak, že si říkám: Kéž bych toho času měl víc.“ Oba také zavzpomínali na nejdůležitější okamžiky svého života. Pro dvojnásobnou matku Zlatu to byly rozhodně porody. „Když je vyndali a ukázali mi je, to je něco, na co nejde zapomenout. To je největší zážitek, který může ženskou potkat,“ vzpomíná.

Petr Štěpánek pak může zapomenout na drastickou autonehodu. „Když člověk bourá, najednou se ten čas zpomalí. Vy víte, že čas se nedá zpomalit, ale vnímání té situace, je takové, že najednou máte pocit, že se to odehrává během minut, a jsou to jenom vteřiny,“ dodává.



Přečtěte si
xsedmikraska
8. 6. 2014 • 09:36

Štěpánek a Adamovská jsou moc krásný pár. Oba velmi sympatičtí projevem, tak přeji, aby jejich manželství stále kvetlo!

evicka55
7. 6. 2014 • 07:29

Stárneme všichni,to je jediná spravedlivá věc na světě Teď záleží na každém jak to zvládá. Zlata je výborná herečka a bilancování patří ke stárnutí. Je krásné, když se člověk ohlédne a zjistí že se nemá za co stydět.

jakeline
7. 6. 2014 • 05:46

Stárneme bez rozdílu všichni!Jen herci mají výhodu že jsou pod nánosy líčidel jinak jsou to lidé jako my!Že Zlata bilancuje není divu tak jako ona uvažuje snad každý člověk!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.