Režisér Popelky Vorlíček se vrátil na hrůzné místo: Sevřel se mu žaludek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Režisér Popelky Vorlíček se vrátil na hrůzné místo: Sevřel se mu žaludek!

Po půl roce je režisér v plné síle.
Po půl roce je režisér v plné síle. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, Zbyněk Pecák)

Před půl rokem se režisér slavné Popelky Václav Vorlíček (83) podruhé narodil, když přežil srážku s autem, které mu na přechodu nedalo přednost. Nyní se poprvé vrátil na osudné místo a vzpomínal na hrůzné okamžiky…

Bolest a strach o život. Vorlíčkovi se na Karlově náměstí sevřel žaludek při představě, že už tu kvůli nepozornému řidiči nemusel být. „Živě jsem si vzpomněl a uvědomil jsem si, že přeci jen nějaký následek zůstal, i když nebylo nic zlámaného,“ prozradil dnes už relativně zdravý režisér.

„To auto mě bouchlo do levé kyčle, která mě už léta zlobila, tak se to rozpohybovalo. Dobrý dva měsíce jsem musel chodit o francouzských holích,“ vzpomínal jen nerad Vorlíček, který potřebuje jednu ruku volnou na cigaretu. Doktora to pěkně rozčílilo! „Když jsem šel k lékaři na kontrolu, tak jsem šel jen s jednou holí, protože jsem neměl čím držet cigaretu nebo deštník a pan doktor mi vynadal, že musím mít dvě. Řekl jsem mu, že mi už otrnulo a bolí to stejně s jednou jako se dvěma, takže to je jedno,“ smál se režisér. Ten ovšem na doktory už raději nemá ani pomyšlení, čeká ho totiž práce jako na kostele – chystá pohádku!




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.