Rozvádějící se nevěrník Krajčo se musí vyrovnat s exmanželkou: Válka o majetek?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvádějící se nevěrník Krajčo se musí vyrovnat s exmanželkou: Válka o majetek?!

Richard Krajčo
Richard Krajčo (Foto Aha! – Roman Souček, Petr Novotný, )

Zpěvák Richard Krajčo (37) zvládal docela dlouho vytvářet iluzi šťastné rodinky. Během natáčení filmu Křídla Vánoc se ale dal dohromady s režisérkou Karin Babinskou (39) a jeho manželka Martina a dvě děti musely jít stranou. Komu teď připadne společný pražský dům?

Exmanželka Martina Poulíčková dělala dlouhou dobu kapele Kryštof manažerku a Krajčo si společnou práci nemohl vynachválit. Mezitím spolu stihli vychovávat syna Richarda (4) a dceru Bereniku (2,5).

Krajčo se ale nakonec zamiloval do jiné a našel si přesnou kopii své manželky – režisérku Babinskou, od které se nehne ani na krok a podle serveru Spy.cz si už společně dlouho užívají ve společném hnízdečku.

Babinská taky musela spálit nějaký ten most. Do Krajča se zamilovala v době, kdy byl celému natáčení přítomen její manžel a kameraman v jedné osobě Martin Douba. Spolu mají malou dcerku.

Krajčovo bydlení s exmanželkou a dětmi je minulostí a podle informací stejnojmenného serveru nechal Krajčo dům přepsat na bývalku Martinu. Což je hezké gesto po tom, co před Vánoci opustil rodinu.

 

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
ferdinand6
31. 3. 2014 • 21:39

Opičákovi ten jeho šmrnc vyjde pěkně draho

denia
31. 3. 2014 • 11:49

Taky to neumím pochopit co na něm ženy vidí.Mně vždycky,když se někde objeví,připomene,že opravdu lidé pocházejí z opice.Možná to některé jednoduché typy rajcuje.Připomíná jim goriláka Richarda ze ZOO.Podoba tu tedy je výrazná.

soltero1
31. 3. 2014 • 08:25

Krajčo? Ten bez talentu, který neumí hrát a ani pořádně zpívat? Co na něm ty ženské mají?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.