Slavíková z "Nejslabší! Máte padáka!": Zhubla 16 kilo za dva měsíce! A manžel začal žárlit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slavíková z "Nejslabší! Máte padáka!": Zhubla 16 kilo za dva měsíce! A manžel začal žárlit...

Slavíková vypadá díky ztraceným kilům skvěle.
Slavíková vypadá díky ztraceným kilům skvěle. (herminapress.cz)

Jako přísná moderátorka nováckého pořadu Nejslabší! Máte padáka! vzbuzovala v soutěžících i divácích respekt i strach. Jenže to je už dávná historie. Nyní Zuzana Slavíková (48) skoncovala s nadbytečnými kily. Kvůli pohublé tváři by ji málokdo poznal, prozradil ji jen známý hlas…

„Máte pravdu, nejsem nikde moc vidět. Na mejdany mě už nikdo neužije a v televizi nejsem. Hraju jen divadlo,“ prozradila Aha! herečka, která ovšem působila velmi spokojeně. „To také jsem. Podařilo se mi zhubnout, a to hodně!“ pochlubila se. Za dva měsíce prý shodila neuvěřitelných 16 kilo!

Když se na podzim viděla na snímku, kdy ji vyfotili se čtyřnohými mazlíčky, úplně se zděsila, jak byla tlustá! „Musela jsem s tím přece něco udělat,“ přesvědčovala sama sebe herečka, který při stresu - jak sama říká - nezřízeně »žere«.

„Sama bych to nezvládla, měla jsem dietologa. Bylo to peklo, ale když jsem viděla ty výsledky…,“ připustila Slavíková.



Přečtěte si
franckajagrova
28. 3. 2014 • 13:22

Halina kdysi taky zhubla o 16 kilo !

franckajagrova
28. 3. 2014 • 00:27

dietolog = dieta !

anka
27. 3. 2014 • 22:44

francko, pani pise, ze zhubla pomoci dietologa -> takze nemusela hladovet vubec, naopak, pravdepodobne jedla kazde tri hodiny, -> a jestli se poucila z toho co ji a bude tak jist i nadale, vubec pribrat nemusi...Jestli k tomu taky pridala pohyb a cviceni, pak je na spravne miste. Dieta je blbost -> zdravy zivotni styl je cesta.

franckajagrova
27. 3. 2014 • 21:32

Slavíková hubne celý život.když moderovala tu soutěž střídala hladovění s přejídáním...zhubnout rychle za 2 měsíce znamená je ještě rychleji přibrat..mě se to stávalo ve chvíli kdy sem se snažila mít váhu,která je pro mě moc nízká - každý máme plus mínus svoji váhu - takovou při které můžeme jíst...to se nedá oklamat...proto někdo němůže přibrat a většina lidí nemůže zhubnout...Slavíková nemá moc velkou šanci si zhubnutí udržet..je totiž od přírody silná..

franckajagrova
27. 3. 2014 • 21:24

2 kilo za týden ? To zavání pomalu hladovkou ! Hubnout se má maximálně kilo týdně !! I když i to kilo je moc..spíš se doporučuje kilo za měsíc..i když - váha není až tak důležitá,spíš tuk v těle..ten se dá shodit i bez změny váhy,nebo se váha může i zvýšit,protože sval váží víc..samotné zhubnutí jen dietou bez pohybu zpomaluje metabolismus a hrozí jojo efekt...to se mi jednou taky stalo...zhubla jsem 7 kilo a nakonec jsem měla za čas o 9 kilo víc než před začátkem hubnutí ! Za mě hladovění už ne,je to otravné ! Ideální je jíst,tak jak to tělo chce..jakékoliv hladovění je špatné..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.