Jan Saudek (78) do toho praštil: O 45 let mladší ženu si vzal v Číně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jan Saudek (78) do toho praštil: O 45 let mladší ženu si vzal v Číně!

Jan Saudek je znovu ženáč.
Jan Saudek je znovu ženáč. (Foto: Aha! - Karel Kopáč)

Dlouho předlouho fotograf Jan Saudek (78) mluvil o tom, že se ožení. Jenže roky ubíhaly a nic se nedělo. Teď se konečně rozhoupal a stal se ženáčem. Jeho manželkou se dle očekávání stala žena, se kterou už má dvě děti.

Informaci o svatbě potvrdila prostřednictvím sociální sítě právě novinářka Pavlína Hodková. „Přátelé, tak tedy ANO!“ napsala na svůj profil, čímž spustila obrovskou vlnu gratulací. Její děti Matěj a Anna Marie tak mají konečně tátu i v papírech.

O svatbě v minulosti neskutečně vitální Saudek opakovaně mluvil. „Pochopitelně, že si ji vezmu. Když nic jiného, tak aby aspoň převzala práva na moje dílo,“ říkal v minulosti Saudek v jasné narážce na spory s expartnerkou Sárou Saudkovou a synem Samuelem. Jak vlastně požádal svérázný umělec svou milou o ruku? I o tom mluvil, byť v nadsázce. „Mnohokrát, hlavně, když jsem vožralej,“ smál se Saudek v rozhovoru pro Primu.

Pár se bral na české ambasádě v Pekingu a šlo o velmi skromný obřad, na kterém nebyly ani děti páru. Pavla přijala Janovo příjmení. "Nové dokumenty ještě nemám, tak zatím stále užívám dívčí příjmení, ale dokážete si představit, že bych si nevzala to Janovo?" řekla webu Super.cz novopečená Pavla Saudková.

Ptáte se na fotografie ze svatby? Měly by být přece dokonalé, když se žení mistr fotografie. Jenže smůla. Pavlína prozradila, že je fotili na místě jen vypůjčeným fotoaparátem a snímky jsou podle jejích slov strašné. Nikomu je tedy nechtějí ukazovat.



Autor:  ph

Přečtěte si
jarypadlo
27. 3. 2014 • 00:04

Já teda nevím,ale do tohoto světa navíc v tomto věku plodit stále další děti je poněkud na p.rd.Ty děti budou rodiče potřebovat aspoň do svých 18 let...

eisenbieger
26. 3. 2014 • 18:37

bere viagru a trenky ji dava na xicht

mnpv
26. 3. 2014 • 17:02

Gratuluji a obdivuji jeho vitalitu. Je to rozumné, vzhledem k věku a množství potencionálních dědiců.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.