Hrůza z pohřbu Brouska (†89): Gondíková se sejde s ženou, která jí svedla a odvedla muže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrůza z pohřbu Brouska (†89): Gondíková se sejde s ženou, která jí svedla a odvedla muže!

Fotografie
Fotografie (internal)

To je těžké dilema. Adéla Gondíková (40) měla k nedávno zesnulému herci Otakaru Brouskovi (†89) jako žena jeho vnuka Ondřeje Brouska (32) blízko. Pokud ale půjde na smuteční obřad, nevyhne se setkání s ženou, která jí Ondru před šesti lety ukradla!

Bylo to tehdy jako blesk. Adéla tajně snila o dalším dítěti, nechtěla, aby dcera Nelinka (10) zůstala jedináčkem. Ale Ondřej si mezitím začal se svou kolegyní v divadle. Zakoukal se do Anny Remkové (33), dcery kosmonauta Vladimíra Remka (65). Adéle se rozpadla rodina, její exmanžel se znovu oženil a má další dítě. Jistě přijde na poslední rozloučení s dědečkem se svou manželkou po boku.


Adéla se s koncem vztahu těžko smiřovala. „Zasáhlo to celou rodinu,“ přiznala. Na dědečka Otakara ale nedala dopustit. Už na veselce s Ondrou, kde chyběl ženichův otec Otakar Brousek ml. (56) zvaný Ťulda, protože byl na dovolené v Řecku, se jí věnoval. „To je už taková naše tradice. Já Ťuldovi taky nebyl na svatbě,“ chlácholil tehdy nevěstu. A to ještě netušil, že Ťulda nepůjde ani na druhou synovu svatbu s Annou. Točil totiž seriál Ulice.
Adéla a slavný herec k sobě měli blízko do poslední chvíle. Otakar s manželkou Lukou mívali dokonce pravnučku Nelinku na chalupě. Učili ji sbírat houby a plavat v bazénu.

U rakve bude stát i syn

Poslední rozloučení s Otakarem Brouskem se uskuteční zítra v Divadle na Vinohradech. „Veřejnost se mu bude moci poklonit mezi 11. a 13. hodinou. U rakve budou stát čestnou stráž kolegové pana Brouska,“ oznámil šéf divadla Tomáš Töpfer (63). Jedním ze strážců se podle informací Aha! stane i hercův syn – Otakar Brousek ml.

Přečtěte si
svatadala
19. 3. 2014 • 18:25

Čeho se Adéla bála. Brouskovi i jeho manželce je ukradené. Ani se mu nedivím, že vzal draka, vždyť ta Adéla je pořád vyjevená, vyvalené oči, hloupé řeči...děs. Na pohřbu nikomu nechyběla, nikdo by si jí nevšímal, není to kvůli ní, trubka Sama se tahá se ženáčem a tahá tátu od dětí, tak proč ty kydy, že jí někdo ukradl manžela.Je fakt nechutná, hlavně že se všude připomene a není jí to trapné ani u pohřbu veličiny, které nesahá po podrážky bot.

mirunkas
19. 3. 2014 • 01:52

Ona Gondice taky neni svata a porad lovi ve vodach zenacu,d.e.v.k.a jedna!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.