Roman Zach z Cest domů: Jeho role? Sex, líbání, osahávání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Roman Zach z Cest domů: Jeho role? Sex, líbání, osahávání!

Roman Zach stihl v seriálu vystřídat opravdu mnoho partnerek!
Roman Zach stihl v seriálu vystřídat opravdu mnoho partnerek!  (Foto herminapress.cz, ČTK, FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Jedna žena mu nestačí! Hvězda seriálu Cesty domů Roman Zach (41) musel být v minulém životě Casanova. Jeho postelí prošly už zástupy krásek! I když je to jen lože v seriálu Cesty domů, i tak je to slušný výkon. Nyní si užil harém na předávání cen Czech Grand Design.

Zach se jako Hynek Kenigr líbal jak se svou seriálovou manželkou Lenkou Vlasákovou (41), která je ve skutečnosti vdaná za herce Jana Dolanského (36), tak s přítelkyní Karla Heřmánka mladšího (25) Nikol Kouklovou (24).

Modelku Petru Faltýnovou (35), která randí s nejlépe placeným českým moderátorem Leošem Marešem (37), měl dokonce nahou v posteli! Jeho zatím posledním kouskem ve sbírce je dosud méně známá herečka Elizaveta Shvachko (21), se kterou si už střihl vášnivou líbací scénu.

Zachův seriálový harém ale není jediný. Na předávání cen Czech Grand Design se objevil jako římský císař obklopený osmi spoře oděnými ženami. Herec si to umí zkrátka zařídit.

A s kým vším si Roman Zach užíval? Podívejte se do galerie!



Přečtěte si
valenta008
12. 3. 2014 • 11:09

Zach spojuje příjemné s užitečným (prachy),ostatní herci jen ty prachy a případný divák (pokud ještě existuje) kromě naštvání z takového blábolu,ztrácí jen čas. a získá blbou náladu z těch morbidností bez vtipu a nějakého smysluplného příběhu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.