Zpěvák Stanislav Hložek prozradil: Manželská krize 
je zažehnána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvák Stanislav Hložek prozradil: Manželská krize 
je zažehnána!

S manželkou Alenou procházel krizí, ale manželství kvůli synovi bylo zachráněno
S manželkou Alenou procházel krizí, ale manželství kvůli synovi bylo zachráněno (Foto Aha! – Roman Souček, Facebook, ara)

Nejisté období prožíval Stanislav Hložek (59). S manželkou Alenou, se kterou žije přes 20 let, procházeli těžkou krizí. „Neznám manželství, kde by nebyl problém. I my jsme prošli krizí, asi jako všude jinde...,“ přiznal deníku Aha! zpěvák a spoluinterpret hitu Holky z naší školky.

Rodiče ho vychovávali tak, aby rozpad manželství nikdy nedopustil. Navíc, kdyby opustil vymodleného syna Matyáše (20), vyčítal by si to do konce života. A byl to právě syn, který manželům Hložkovým pomohl překonat těžkou krizi!


„Už jsme dospělí, rozumní a krize se dají zvládnout. My jsme ji úspěšně překonali,“ říká zpěvák, který má znovu důvod k úsměvu. Nezapomněl se také pochlubit, jak moc si života užívá. „Jsem už pětinásobný dědeček. Vnoučata jsou perfektní,“ rozplýval se. Ale také přiznal, že pro svou vytíženost na ně nemá tolik času. „Jsem děda na baterky. Jsou daleko, když můžu, jedu za nimi,“ řekl zpěvák.

Syn tátu potřebuje
Syn Matyáš tátu Hložka nyní velmi potřebuje. Je ve věku, kdy se rozhoduje o své budoucnosti. „Hraje hokejovou junior ligu ve Zlíně. Zatím jsem jeho sponzor, než začne vydělávat, ale místo hokeje ho nyní láká fotbal,“ svěřil se Hložek.



Autor:  kl

Přečtěte si
Jiří Komárek
6. 1. 2024 • 20:16

Před 40lety byl dobrej ***ř!

Franta317
23. 10. 2014 • 13:13

Ali... netrap Standu!!!

pelagie
8. 3. 2014 • 11:56

- rodiče ho vychovali, aby nedopustil rozpad manželství- chacha .. a co jeho první manželství, to dopustil ???? píšete samé kraviny, které si cucáte z prstu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.