Drsná facka Brzobohatému v X Factoru: Podle Slováků je to nula... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsná facka Brzobohatému v X Factoru: Podle Slováků je to nula...

Ondřeje Brzobohatého naši východní sousedé vůbec neznají.
Ondřeje Brzobohatého naši východní sousedé vůbec neznají.  (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, ara)

Boj o složení nové poroty X Factoru vrcholí. Zatímco čeští fanoušci jsou více než rozpačití z přítomnosti Sisy Sklovske (48), ti slovenští zase remcají nad naším Ondřejem Brzobohatým (30).  

Hned po odtajnění členů budoucí poroty X Factoru došlo k desítkám drsných komentářů od překvapených fanoušků, kteří zřejmě čekali známější osobnosti. Největším terčem útoků se stala zpěvačka Sisa Sklovska. Tu nepodrželi ani její spoluobčané a nechápali, co tam bude dělat. Ona jim teď vrátila úder.

„Žlučovité výtvory, vulgarita a hloupý výběr jalových slov svědčí o neprofesionalitě člověka, který ve svých činech dokáže upoutat jiné jenom odhalením svého pozadí na veřejnosti. Takový prvoplánový počin mě v žádném případě nemůže ovlivnit a ani v nejmenším vyvést z míry. Proto nepovažuji za potřebné konkrétně reagovat na útoky vůči mně, nebo svému manželovi,“ vyjádřila se Sklovna na stránkách Pluska.sk.

Pod vyjádřením se mezitím objevily dva komentáře slovenských fandů. „To už tam nemají koho dát? Sklovska je otřesná.“ A další: „I já jsem zklamaná z výběru poroty… paní Sklovská?“ Kvůli účasti Sklovske panuje zklamání mezinárodní, nicméně na slovenské straně zase nejsou nadšeni z krasavce Ondřeje Brzobohatého.

Zatím co u nás Brzobohatý stín svých slavných rodičů už dávno překonal a je považován za nadaného herce a hudebníka, na Slovensku je to pořád jenom »syn Slovenky Hany Gregorové«. Skoro nikdo ho u našich východních sousedů nezná, stejně jako druhého českého porotce Otu Klempíře, kterého si podle slovenských fanoušků googlují i Češi.

Přitom talentovaný Brzobohatý se už může pochlubit pěknou řádkou rolí a projektů. Už jen v poslední době lámal divačkám srdce jako učitel v Gymplu, předvedl své taneční umění ve StarDance a podařilo se mu ulovit Miss World Taťánu Kuchařovou!



Přečtěte si
ellenic
15. 12. 2015 • 09:20

Nemyslím si, že by byl nula, to rozhodně ne, je inteligentní, velmi dobrý muzikant díky tátově výchově, který ho odmala vedl k muzice . Řekla bych, že jeho popularita dostala šrám až od chvíle, kdy začal chodit s Kuchařovou. Ale je to jejich věc, když spolu chtějí žít. Já zase nemusím Sklovskou , divná ženská, divné oblékání, ale manželka milionáře .

danyka
4. 4. 2014 • 18:33

Sisa se mi znelíbila hlavně písní Vyznanie. Co je to za zpěvačku, která "Hit storočia", kterým Vyznanie skutečně je, přezpívá místo Mariky Gombitové, jedinečné zpěvačce, která bohužel už nezpívá. Sisa jako porotce v Hlasu je pro mne nepřijatelná, tak se dívám vůbec poprvé jen jako na kulisu a to jen někdy. Ondřej Brzobohatý sice není tak charismatický jako jeho otec, ale skvělý je taky.

fizi
6. 3. 2014 • 12:27

Souhlasím,kdyby žil Radoslav Brzobohatý,nebyl by dnes Ondra,rozmazlovaný a ujišťovaný maminkou v tom,že je jedinečný a nej,namachrovanej spratek.Měl jsem Ondru rád,obdivoval jsem jeho hudební talent...Zprotivil se mi při taneční soutěži svým postojem vůči A.Polívkové.Že by netušil,že právě tímto ublíží nejvíc Kuchařové?V sobotu jsem se těšil na ČT 1 na Zázraky přírody.Že tam byl Ondřej s tou svojí vyvolenou,mi nevadilo,do té doby,než si "vzal slovo" a machroval tak,že se na to nedalo vůbec dívat.Kramár si skoro neškrtl,jak Ondra skákal každému do řeči a dokazoval svoji "inteligenci".Takže jsem přepl a stačilo.To skromný a tichý Radoslav,to byl opravdu sympaťák.

bernadette
9. 2. 2014 • 00:23

Tak to teda prrrr, prroude! Já jako ženská ho vidím podobně. Ondrejko je maminčin chlapeček s dětským obličejíkem a na tom se nic nezmění ani až mu bude padesát. Chlap vypadá jinak. Ale porotce dělat může, tam to nevadí. Jen se nesmí tvářit ublíženě, když bude mít někdo jiný názor Nebude tam maminka, aby mu pofoukala bebíčko, jako ve Stardance.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.