Karel Janeček se obhajuje: Ne však kvůli Doleželové, tentokrát jde o jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Janeček se obhajuje: Ne však kvůli Doleželové, tentokrát jde o jinou!

Karel Janeček má se ženami úspěch i trable.
Karel Janeček má se ženami úspěch i trable. (Foto: Aha! - Martin Hurda, Pavel Hofman, koláž Ahaonline.cz)

Matematik s velkým mozkem nebyl chytrý tam, kde měl a přímo do televizní kamery za přítomnosti své, již bývalé milenky, odtajnil šestiletý vztah se servírkou Markétou. Tak se začal řešit jeho soukromý život natolik, že jedna novinářka strávila dva dny, aby zjistila, co je na tom alfasamci tak přitažlivé.

Karle, ještě že ty prachy máš!

Janeček, který někomu spíše připomíná lasičku - ať už svou postavou a ryšavými vlasy nebo zvířecími pudy, si navzdory všemu nechce odepřít přízeň žen.  Zhrzená modelka Doleželová opět potvrdila, co platí: Zlatokopek je tu jak hub po dešti! Jediné, co je prý k sežrání na tomto muži, je překvapivě opět jen tučné konto. Alespoň podle názoru některých žen...


Miliardy má, ale…

Na schůzku nepřinese ženě ani kytku a na jídlo ji vezme do nevzhledné vegetariánské restaurace, ale asi se není čemu divit, když i svým milenkám kupuje stejné dárky - snad už Doleželová ty náušnice za pár stovek vyhodila. Jak prozradila zmiňovaná redaktorka: „Mohli jsme jít kamkoliv, my ale skončili ve vegetariánské restauraci. Všechny pokrmy vypadaly jako už jednou strávené, a když nám je kydali na tácek, připadala jsem si spíš jako v kriminále."
Prý je moc pozitivní

A co se té slečně na Karlovi vlastně nezdálo? "Je bezesporu milý a galantní. Ale: Osobně naprosto nesnáším takzvané sluníčkové lidi. Když má někdo na tváři permanentně nalepený hollywoodský úsměv a tvrdí, jak je všechno skvělé, a když náhodou není, je potřeba si na tom to hezké najít, praštila bych ho palicí po hlavě. Takový člověk je buď na drogách, nebo prostě není normální," domnívá se dívka ve své zpovědi.

A co na to Janeček?

Na svou obhajobu věnoval obsáhlé vyjádření na svém blogu tomuto článku. Nezapomněl se i omluvit za květinu, kterou na schůzku na Petříně slečně nedonesl a dodal:„Autorka dokázala v jediném textu napadnout celou řadu pozitivních věcí, počínaje úsměvem na tváři, mou zálibou v chození po zábradlí a konče vegetariánskou kuchyní.“
A vysmátý miliardář ve své obhajobě pokračuje: "Fakt je, že ačkoliv nejsem vegetarián, na obědy do vegetariánských restaurací chodím rád a zvu tam i své přátele. To ale není to podstatné. Podstatný přístup. Mám totiž ten pocit, že lidé dnes rádi hovoří o tom, jak je všechno zlé, špatné a nejhorší. A pokud snad má někdo jiný názor, spouští se u těchto lidí agresivní reakce."

Přečtěte si
majojo
17. 1. 2014 • 11:21

Doufejme, že Doleželová tu bižuterii za pár stovek už vyhodila.... Těch pár stovek bylo podle předchozích informací celkem 18 AŽ 24.

eisenbieger
16. 1. 2014 • 14:13

nema nic , ta jeho mama byvala estebacky dela vsechno pro syna ...sousedi vedej zi si doma honi cypa

anezat
16. 1. 2014 • 13:15

Když jsem ho viděla v TOP STAR magazínu, též mi byl nesympatický a za ty peníze by mohl též lépe vypadat. Nevěřím tomu, že je tolik bohatý. Bohatí lidé se skrývají a chrání si své soukromí.

marie60
16. 1. 2014 • 13:12

.

inocenta
16. 1. 2014 • 12:09

MOžným "šetřením" na obědě ve vegetariánce/ chodila sjem tam také/ může také testovat,kdo jsou jeho přátelé ,a zda ho nemají rádi jen proto, že za ně zaplatí svíčkovou. Jinak, mnoho lidí.kteří nejsou úplně šťadstni může chodit po ulici s úsměvem na tváři. To vůbec nic neznamená. Na dotaz "jhak se máte", jsem vždy odpovídal "děkuji, dobře". To také nic neznamená. Netvrdila bych,že je emocionálně tupý, protože nezalhal a přiznal se k nějakému vztahu......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.