Znechucená Ilona Csáková (43): "Tenhle svět je nemocný!" Co se jí stalo, že tak mluví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Znechucená Ilona Csáková (43): "Tenhle svět je nemocný!" Co se jí stalo, že tak mluví?

Ilona Csáková
Ilona Csáková (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Zpěvačka a dvojnásobná matka Ilona Csáková (43) už od svých patnácti let musí řešit kila navíc. Od té doby svedla tento boj mnohokrát. Dnes už má na celou věc docela jiný pohled. A také si na současnou společnost vytvořila nelichotivý pohled.

Ilona poprvé přibrala v patnácti letech, do té doby byla podle svých slov „samá ruka, samá noha“. Tenkrát následovalo první shazování kil. Čím se stávala slavnější, tím více se řešilo, jak by měla vypadat, kolik by měla mít kilogramů. Ona se k tomu však stále staví stejně rázně: „Jsem zpěvačka, ne modelka,“ říká Blesku a na adresu kostmi chrastících krásek dodává: „Celá ta profese je dehonestující a já těm holkám nerozumím, že to zvládají.“

Podle Ilony není správné, že současné trendy holkám diktují, jak mají vypadat. „Ale není to jen o holkách. Jsou i kluci bulimici a anorektici. Bohužel se o tom moc nemluví. Tenhle svět je nemocný, protože lidem diktuje, jak mají vypadat, co mají nosit, jak se chovat, v jakém autě jezdit, v čem bydlet a zda mít bazén nebo ne,“ říká zpěvačka, která razí názor, že současný svět popírá veškeré hodnoty a znásilňuje nás ke snobismu. Doplácejí na to pak podle ní zejména mladí lidé, kteří si teprve utvářejí názory.



Přečtěte si
honzina
14. 1. 2014 • 19:48

Pamatuju naprosto přesně, a moje babičky byly nemlich to samé, bylo to ůžasné!!!!!!!!!Ovšem bez komančů by asi bylo ještě líp, ale z toho co se tady děje teď je mi smutno!!!!!!!!!!!

ferdinand6
14. 1. 2014 • 19:13

Pamatuji se když ještě zpívala s Laurou, to ještě o sebe dbala a postavu měla jako lusk. Teď je z ní mamina, to je fakt, pěkně se vypapala. To ze vzduchu nemá. Jen nevím, proč má potřebu chrlit na nás tato moudra. Ať si každý váží kolik chce;).

lpitriska
14. 1. 2014 • 08:25

lepo
14. 1. 2014 • 06:31

britva si plete tesil s jinými, neprodyšnými materiály .. očividně vůbec neví o čem sem mluvila a jak sem to celé myslela. Reakce velmi mimo a generačně jistě také. Člověk narozený v 60 by tohle na 99% nenapsal. Proto to beru. Jen pro příště, když netušíš o čem je řeč, tak nereaguj, prosím. Přeji ti hezký den, mimózko

rastasan
14. 1. 2014 • 05:06

Neviděl jste ji a proto nekritizujte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.