Doleželová neunesla parohy nasazené před celým národem: Opustila miliardáře Janečka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Doleželová neunesla parohy nasazené před celým národem: Opustila miliardáře Janečka!

Jana Doleželová neunesla další ženu v životě Janečka.
Jana Doleželová neunesla další ženu v životě Janečka. (Aha! - Martin Hurda, Marek Pátek)

A je to tady. Televizní trapas, kdy miliardář Karel Janeček před televizní kamerou líbal Janu Doleželovou, aby následně všem oznámil, že už šest let žije s jakousi Markétou, majitelka lékárny nakonec nerozdýchala. Doleželová se sice snažila tvářit, že o všem věděla a že šlo jen o žert, ale v sobě dusila zklamání a zlost, která o několik hodin později vybublala na povrch.

Vše přitom začalo tak nevinně: Janeček s Doleželovou si coby nový pár českého showbyznysu vyrazili na lyže a i před fotografy a kamerami se chovali jako dvě hrdličky. Chodili spolu za ručičky, líbali se. Jenže pak přišel osudný okamžik, kdy se televizní reportérka zeptala Karla, s kým trávil Vánoce. A on řekl, že s exmanželkou, dětmi a Markétou. Poté se chvíli snažil mlžit, kdo je tajemná Markéta, než z něj vypadlo, že je to žena, se kterou žije už šest let. Jana, která v tu chvíli stála vedle něj, jen zalapala po dechu...

V tu chvíli se Jana Doleželová snažila všemožně zachránit situaci a vše zlehčovat, ale bylo vidět, že trapná situace ji pořádně zaskočila. Přesto pár na horách společně zůstal a vypadalo to, že Janečkovo tvrzení, že všichni o všem vědí a že má s Markétou krásný otevřený vztah, je prostě fakt, se kterým se musí Doleželová chtě nechtě smířit. Jenže následné přetřásání v médiích nový pár českého showbyznysu neunesl a tíha veřejně nasazeného paroží nakonec Janu přece jen zmohla. Bývalá modelka tak vystěhovala Karla z hotelového apartmánu a oznámila KONEC. Prý jí vadí, že k ní nebyl český propagátor upřímnosti a pravdy dříve upřímný.

Zatím nicméně oba zůstávají ve Špindlu, kde původně plánovali spolu oslavit Nový rok. Tak se třeba dočkáme ještě dalšího překvapení... Mohla by třeba za nimi přijet Markéta a Silvestra by mohli oslavit ve třech :)

Kdo je tajemná Markéta?

Mimochodem, kromě toho, že blondýna Markéta Sýkorová s Janečkem žije, tak spolu založili i Nadační fond pomoci. Na webových stránkách nadace o sobě Markéta píše: Vyučená kadeřnice, srdcem servírka, která celý život pomáhá lidem.



Přečtěte si
jity
1. 1. 2014 • 18:43

Ale mohou, přes péči lékařů a testy by je mít mohli. To jsou kecy.

jity
1. 1. 2014 • 18:25

Nemusí se narodit zrůdy, znám případ kdy bratranec se setřenicí mají zdravé dítě. Dnes se to snad dá ohlídat přes plodovou vodu. To vy nevíte?

janyna
31. 12. 2013 • 16:59

tak to je síla! Sestřenice!

uuussseeerrr
31. 12. 2013 • 16:32

tak co treba !dorota!?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.