Smutné Vánoce: Tichánková v LDN, Andresíková opuštěná a sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutné Vánoce: Tichánková v LDN, Andresíková opuštěná a sama!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak moc se herec Jan Skopeček (88) těšil, že mu na svátky pustí manželku domů. Herečku Věru Tichánkovou (93) alias »černou kroniku« z komedie Ať žijí duchové! si ale přes Vánoce nechají v LDN. Jana Andresíková (72) je se samotou o Vánocích smířená.

Zklamaný Skopeček bude za manželkou dojíždět
„Odvoz by byl riskantní, proto tam zůstane. Ale já za ní budu jezdit,“ řekl Aha! Skopeček. Z jeho hlasu bylo cítit, že vůbec neví, zda se někdy Tichánková vrátí domů. „Je dobrá, jenom špatně spí a špatně chodí. Já si myslím, že by mohla jít v lednu domů, uvidíme,“ dodal nejistě herec.

Ten už přitom doma v posledních týdnech pro možný návrat manželky vše připravil. „Do koupelny a na toaletu jsem nechal nainstalovat držáky,“ prozradil.
Tichánková skončila v LDN letos na jaře po ošklivém pádu, při kterém se vážně poranila. Krátce před tím prodělala zápal plic.


Čarodějnice z Arabely Andresíková bude na Vánoce asi sama
I když má herečka Jana Andresíková (72) velkou rodinu, bude zřejmě sama, maximálně se vzdálenějšími příbuznými. „No tak to prostě je. V životě se prostě některé věci moc nepovedou. Ale já jsem zvyklá na samotu,“ říká Andresíková, která by právě naopak neměla být sama. Deprese a úzkosti, které ji občas trápí, jsou silnější než ona.

Přečtěte si
kocickamv1973
24. 12. 2013 • 18:45

Proč sem do diskuze píšou takový zakomplexovaný,zlý lidé,kteří jsou asi živi z toho,že mají radost na cizím neštěstí,to je drží při životě.No hrůza to číst,ale člověk je zvědavý,tak si to přečtě,ale s takovými pablbami a primitivi bych nechtěla přijít ani na minutu do kontaktu.

emyd
24. 12. 2013 • 05:52

Taky budes stary a nemocny ne-li nemohouci,to se pak ti mladi nad tebou pobavi

tulip
23. 12. 2013 • 23:52

To fortin: Vypadá tak,jako každá třiadevadesátiletá nemocná stará paní. Vy máte to štěstí,že Vy tak nikdy vypadat nebudete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.