Lucko, to nám nedělej! Vnadná Králová zvažuje, že se zbaví svých přírodních pětek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucko, to nám nedělej! Vnadná Králová zvažuje, že se zbaví svých přírodních pětek

Lucie Králová
Lucie Králová (Pro Aha! - Jan Tůma)

Bylo to o prsa! Lucie Králová (31) mohla definitivně přijít o své přednosti. Miss ČR 2005 byla totiž rozhodnutá jít pod nůž a nechat si zmenšit svoje přírodní pětky, které kromě jejího partnera, hokejisty a bývalého poslance Jiřího Šlégra (42), obdivují snad všichni muži.

Modelka už dokonce podstoupila konzultaci s plastickým chirurgem. Ale místo termínu operace padl jiný verdikt. „Měla bych obrovské jizvy na prsou, musela by se hodně modelovat,“ vysvětlila deníku Aha! Králová, proč si zákrok takřka za pět minut dvanáct rozmyslela. „Chtěla jsem do toho jít hlavně kvůli svému zdraví. Bolela mě záda, chodila jsem na obstřiky a trápilo mě brnění rukou. Ale teď jsem začala hodně cvičit, takže záda se zpevní a bolí méně,“ svěřila se.



Přečtěte si
axana
30. 11. 2013 • 17:41

Králová o zmenšující operaci zřejmě vůbec neuvažovala. Zase jen slint aby se o ní psalo, nejlépe jako o trpitelce. Byla jsem na tom stejně. Velká prsa, velké bolesti zad atd. Plastický chirurg operaci provedl perfektně. Vše se zahojilo bez komplikací a hlavně: žádné velké jizvy. Jen malé a ty už blednou. Lucinko, jak budete vypadat za pár let?!!!!. Stařena ale s obrovskýma prsama.

prroud
30. 11. 2013 • 17:23

,liduso dobryyy, ale vzteky bez sebe bych byl,kdyby mi narostly,to uz bych pak nebyl strejda,ale teta,coule necoule

prroud
30. 11. 2013 • 12:17

vsichni muzi??? Ale opravdu jen "snad",navic jen ti co se neumej podivat na zenskou jinak nez "pres trenyrky"!Zrovna ja uprednostnuju sportovni figuru a k ty jaksi ony TUKOVE VAKY moc nejdou!!! Navic zdravi by melo bejt rozhodne na prvnim miste!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.