Landa v rozvodovém řízení?! Prý opouští svou ženu a randí s modelkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Landa v rozvodovém řízení?! Prý opouští svou ženu a randí s modelkou!

Daniel Landa zatlouká, ale prý se už dávno rozvádí...
Daniel Landa zatlouká, ale prý se už dávno rozvádí... (ara, koláž Ahaonline.cz)

Zpěvák Daniel Landa (44) alias Žito 44 není kreativní pouze ve vymýšlení svých přezdívek, ale i v tom, jak všechny ujišťuje o svém dokonalém manželství. Všude roztrubuje, jak je šťastný ve svazku s manželkou Mirjam (44), ale podle serveru pluska.sk se chystá na rozvod a randí se zpěvačkou Olgou Lounovou (32).

O manželských problémech Landových se píše už delší dobu. Šušká se o tom, že Mirjam má milence a náhradu za manžela už přes půl roku. Má jím být šéf ochranky, který rodinu hlídá. Ten jí také doprovází na společenské akce, kam »Žito» chodit nechce. „Vždyť Landovi spolu nejsou už přes půl roku. Tenhle kluk je její nový milenec. Každý to tu ví. Je to veřejné tajemství,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Divadla Broadway. Sama Mirjam možné sblížení popírá.

A pozadu nezůstal ani Daniel Landa. Už několik měsíců tráví ve společnosti zpěvačky Olgy Lounové, avšak oba shodně tvrdí, že jejich vztah je pouze pracovní. Jenomže podle zdroje slovenského webu pluska. sk je tomu jinak. „Olga ho uháněla už delší dobu a nakonec ho i dostala. Daniel kvůli ní opustil rodinu a dnes spolu fungují jako partneři. Otevřeně to ale ještě nepřiznali. Jde o to, že Daniel je právě v rozvodovém řízení a nechce nikomu zbytečně ubližovat,“ vysvětluje zdroj. A pokud je tomu skutečně tak, není se čemu divit. Daniel má s Mirjam tři roztomilé holčičky, které by rozvod určitě ovlivnil. Uvidíme, jak dlouho ještě budou manželé omílat písničku o dokonalém vztahu.



Přečtěte si
eisenbieger
29. 11. 2013 • 07:07

ja tyhle zidofky heerecky nemusim , mrrdam kunditscky co chteji do sveta s nejstarsim remeslem udelat karieru

prroud
28. 11. 2013 • 20:49

Jinak k tomu Danielovo rozvodu,celkem bych se divil,kdyby to nebyla kachna,jak ho znam .Navic jestli "zahejba" tak tezko s Lounovou,na to mi staci srovnat vyraz a oci Mirjam a Olgy a mam jasno o tom,kde je "kvalita".

prroud
28. 11. 2013 • 19:36

Vsak to delam "mrdniku" ,abyste nebyli porad tak nudny a vypotili treba taky neco normalniho,krome zloby,neprejicnosti,nenavisti,skodolibosti a zavisti ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.