Syn Borhyové skončil v nemocnici: Nemůže dýchat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Syn Borhyové skončil v nemocnici: Nemůže dýchat!

Za těmito dveřmi nechala v úterý Lucase ošetřit kvůli astmatu.
Za těmito dveřmi nechala v úterý Lucase ošetřit kvůli astmatu. (Foto Herminapress, ara)

Kmitání kolem dvou marodů a lítání z jedné ordinace do druhé. Takhle teď vypadají dny Lucie Borhyové (35). Starost jí dělá nejen zraněný přítel Michal Hrdlička (24), který doma ulehl s utrženým meniskem, ale i její syn Lucas (4). Hlavně s ním totiž teď moderátorka běhá po doktorech.

Z ortopedie na plicní a zpátky, do televize a rovnou domů ošetřovat. Lucie Borhyová se vskutku nenudí a navíc k tomu má plnou hlavu starostí. Ty jí dělá zdravotní stav syna Lucase. Chlapec trpí velkými bolestmi kvůli zánětu kyčelního kloubu a teď se navíc opět přihlásilo o slovo jeho astma. Kvůli tomu musela moderátorka ve středu se synem navštívit v pražské motolské nemocnici plicní oddělení.

Pravidelné kontroly Lucie rozhodně nepodceňuje. V živé paměti má totiž ještě těžké chvíle, kdy před dvěma lety Lucasem statečně bojoval v nemocnici s těžkým zápalem plic. Nico dělá problémy
Aby toho na Lucii nebylo málo, Lucasův otec Nico Papadakis (34) ji žene k soudu, kde chce upravit péči o syna. Donedávna se Nico se synem vídal dle jeho možností bez sebemenšího skřípění zubů, jakmile ale do životů Lucie a Lucase vstoupil Hrdlička, začal dělat problémy. Lucie se obává toho, že by mohl žádat střídavou péči.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.