Simona Stašová: Zahodila šaty a oblékla podvazky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Simona Stašová: Zahodila šaty a oblékla podvazky!

Simona Stašová (58) Kabaretní tanečnice Herečka byla při fotografování ze všech osobností nejodvážnější.
Simona Stašová (58) Kabaretní tanečnice Herečka byla při fotografování ze všech osobností nejodvážnější. (Foto pro Aha! - Lenka Hatašová, Maya Dulijevic Lískovec, Vladimír Kiva Novotný, Benedikt Renč, Goran Tačevski, ara)

Odhodila stud, oblékla korzet a připnula podvazky! Herečka Simona Stašová (58) dokázala, že i žena před šedesátkou může být víc sexy než třicítka!

Simona Stašová sice za dva roky oslaví šedesátiny, ale to ji nezabránilo v tom, aby se pro kalendář Red Ribbon 2014 projeku Art for life ukázala v erotickém spodním prádle. Předvedla tak nejen odvahu, ale i dokonalou postavu, kterou by ji většina mladších žen mohla závidět. Zázračná dieta nebo genetika za tím ale není.

„Během představení Shirley Valentine pokaždé něco shodím. V půlce představení se vždycky osprchuju a jedu dál. Aspoň nemusím chodit do fitka,“ svěřila se s receptem na dokonalé křivky herečka, která se v kalendáři, který podporuje projekt bojující proti šíření AIDS a viru HIV a pečuje o pacienty postižené touto nemocí, neukázala v netradiční poloze sama.

A kdo další se nechal fotit? Podívejte se v galerii!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.