Jana Brejchová: Žili ve třech s Hanzlíkem a Brodským! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jana Brejchová: Žili ve třech s Hanzlíkem a Brodským!

Tak to byl zajímavý milostný trojúhelník.
Tak to byl zajímavý milostný trojúhelník. (ara, koláž Ahaonline.cz)

Poté, co Jana Brejchová (73) před měsícem zkolabovala a skončila ve vážném stavu na koronární jednotce, strhl se o ni enormní zájem. Momentálně zdravotníci herečku rozpohybovávají na rehabilitační jednotce na pražských Malvazinkách. Příběh jejího manželství s hereckým kolegou Vlastimilem Brodským vychází nyní v nové knize Herecká manželství, ze níž vám deník Aha! bude v následujících dnech přinášet ukázky.

Jak to bylo tehdy bylo, když Brodského vystřídal v posteli Jaromír Hanzlík? Tereze, dceři Brodského a Brejchové, bylo tehdy 12 let, když její matka vzplanula láskou ke kolegovi Brodského – Jaromíru Hanzlíkovi. „Ten se do největší sexbomby českého filmu zamiloval bez ohledu na to, že s Bróďou sdílel šatnu a že byli kamarádi. Hanzlík se dokonce skoro nastěhoval do bytu k Brodským. Trávil u nich dlouhé večery, během nichž byl Vlastimil naprosto vedlejší,“ píše se v knize Herecká manželství.

Brodský se zprvu choval jako gentleman, snažil se být nad věcí a věřil, že manželčino pobláznění do Hanzlíka je pouze přechodné. Když ale zjistil, že Jana je naopak do Jaromíra čím dál tím větší blázen, rozhodl se, že si s ní musí promluvit a celou věc nějak vyřešit. „Rozešli jsme se po vzájemné dohodě. Oba jsme pochopili, že ona mě nemůže vystát,“ tvrdí Brodský v knize.



Přečtěte si
podnebny
7. 3. 2019 • 10:54

Brejchová splňuje charakteristiku "blbé blondýny". Když šlo o sex, překypovala bujarostí. Jako herečka měla v mládí minimum divadelních rolí, o to víc filmových z důvodu, že si nepamatovala často text. IQ docela nízko, EQ naopak, smysl pro povinnosti minimální. Bróďa vysoce tolerantní hodný člověk, ale s IQ taky neměl převratný výsledek.

freemann
18. 11. 2013 • 20:32

co dodat ......

freemann
18. 11. 2013 • 20:27

klášter karmelitek Francie? hm- co vím zrušil ho Luvík XV, dívky od 7mi let byly připravovány na nebezpečí hříchu a následně ho zbavovány obcováním s opaty a preláty, a končily stejně. Konečně fundovaný názor od člověka, který má nejen patřičné teologické vzdělání, ale i dostatečnou letitou praxi.

freemann
18. 11. 2013 • 19:55

Určitě ! U zubaře, chřípka,cesty vlakem- tehdy nic moc, jídlo z restaurací- taky nic moc, atd., takže si za život chůze moc neužila, proč mít tedy nohy u sebe ....

freemann
18. 11. 2013 • 19:34

Řečí se mluvějí a pivo se pije řekl Švejk.A tady se píšou "perličky". Nevím,co je na tom pravdy, i když "není kouře bez ohýnku". Jedno ale vím jistě. Všichni tři natočili dost hezkých komedií bez politického podtextu, a na co se dalo koukat, př.: Noc na Karlštejně. Jejich osobní život je JEJICH OSOBNÍ. Proč závist a zášť? Někdo z nás je dokonalý?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.