Markéta Plánková o konci v Ordinaci: Proč už toužila být pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Markéta Plánková o konci v Ordinaci: Proč už toužila být pryč!

Markéta Plánková už další díly Ordinace nenatáčí.
Markéta Plánková už další díly Ordinace nenatáčí. (TV Nova )

Dlouhá léta byla nepsanou královnou nekonečného diváckého hitu Ordinace v růžové zahradě (i její druhé řady). Teď ale bude lidem sedícím v úterý a čtvrtek u televizních obrazovek chybět. Markéta Plánová promluvila o tom, proč televizní hit opustila.

Plánková hrála v seriálu dlouhých šest let postavu Magdy Mázlové a pak usoudila, že už potřebuje změnu. Skvěle placenou práci tak opustila dobrovolně, prý hlavně kvůli dětem, na které má stále méně času. „Zatoužila jsem proto, aby se moje postava v Ordinaci nějak hezky ukončila. Už jsem tam byla dlouho,“ řekla herečka, která prozradila i to, že fakticky už žádné díly nenatáčí. Její konec v seriálu už byl natočený.

Anketa

Bude vám Markéta Plánková v Ordinaci chybět?
Celkem 2398 hlasujících

Mázlová je pryč, přichází Valentová

Půvabná matka dvou dcer ale nechce prozradit, jakým způsobem její postava ze seriálu zmizí a také mluvčí Novy o tom nechce mluvit. Prý ať se diváci nechají překvapit. Jedno je každopádně jasné, Plánková z obrazovek nezmizí. Přeskočila totiž rovnou na natáčení nového retro seriálu České televize První republika, kde bude hrát osudovou ženu dvou bratrů Kláru Valentovou.

Petr Rychlý a Markéta Plánková jsou hvězdami Ordinace v růžové zahradě.

Přečtěte si
6010
13. 11. 2013 • 08:47

Markéta Plánková je výborná herečka , bude nám v Ordinaci chybět.Ale je dobře, že z televize nezmizí nadobro.

johanka
7. 11. 2013 • 10:52

Souhlasím s tímto názorem, protože pitomých seriálů je v televizi až moc. A přitom pořádný, kvalitní film už kromě Zdeňka Trošky nikdo neumí natočit - jen samé nesmysly a stupidní seriály, jako je Ulice, Cesty domů, Počátky, Ordinace atd.

majojo
6. 11. 2013 • 20:53

Ordinace se vysílá 2x týdně, retro jednou měsíčně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.