Počůraná Nikol zažívá venku peklo: Každý si ji spojuje s nahotou a výkaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Počůraná Nikol zažívá venku peklo: Každý si ji spojuje s nahotou a výkaly!

Zlomový životní okamžik - Niki močí ve Vile!
Zlomový životní okamžik - Niki močí ve Vile! (TV Prima)

Těžký šok z prohry se smraďochem Jafarem pořádně zacloumal s egem Nikol Trojanové (23). Ona atraktivní, mladá, krásná a on velký, tlustý a sprostý. Na to se časem zapomene, na její zavrženíhodné močení na kobereček ale nejspíš nikdy. Má z toho obrovský strach, protože chce pracovat v mediích a taková loužička se v profesním životopise jen tak nevysuší.

Dokonce se po návratu z VyVolených sháněla po nějakém psychologovi, ale prý jen z legrace. Každopádně tuší, že se nechutná historka potáhne jejím životem jako žlutý provázek. "Je to nejhorší chyba, která se mi mohla stát. Nejhorší je, že si to ani nepamatuji. Musím se s tím vyrovnat a žít s tím už asi do konce života," řekla o svém urinálním excesu na webu iPrima.cz

Nikol se také nikdy nebála ve Vile ukázat své sympaticky tvarované jedničky, což jí vyjednávací pozici v životě také neusnadní. Každý v ní uvidí jen zpitou trosku močící na koberec nebo v lepším případě vypočítavou zlatokopku nahoře bez. Přitom Nikol je opravdu hezká dívka a bývala by to mohla někam dotáhnout. Je nezaměstnaná a bydlí u maminky. "Práci zatím nesháním, uvidíme. Chci dělat moderátorku čehokoliv, v TV, rádiu… A budu to zkoušet jakýmikoli způsoby," tvrdí tmavovláska a my jí to věříme.

A komu upřímně nepřeje? Není to dle očekávání Jafar, který ji v soutěži "popravil", ale podvodnice a zlatokopka Eva, kterou Nikol celkem přesně odhadla. "Doufám, že nevyhraje Eva, protože hraje na lítost a myslím, že všem pěkně kecá. To snad dojde každému pitomci. Má nový hadry a nehty a nemá na právníka… Nevěřím jí. Proto si nepřeju, aby vyhrála."

Podívejte do galerie, jak šel čas s Nikol ve VyVolených!



Přečtěte si
colombina
15. 11. 2013 • 10:31

adeso

colombina
15. 11. 2013 • 10:29

moderátorka "čehokoliv" - třeba závodů v chcaní na ulici, to je tak jediné, pro co se hodí

nanela
2. 11. 2013 • 15:01

nechápu jak může dělat moderátorku vždyť neumí mluvit a chraptí co by chtěla moderovat leda ples v nějaké horní dolní je sice pohledná ale blekotá jak školačka přesně jak jí řekl Vladko pionýrka prvně by měla chodit někam na řeč a nemá ani slovní zásobu

jiznicechy
1. 11. 2013 • 06:36

Příliš jsem nepochopil, o čem by zdejší diskutující měli přemýšlet - zda by se rovněž neožrali a nepochcali v přímém přenosu? Nikol žádnou smůlu neměla - s alkoholem a svlékáním se přátelila již v hotelu Paradise, do vily ji snad nedovlékli násilím a malé dítě, aby si neuvědomovala následky toho, co dělá - to také není.

jerwo
31. 10. 2013 • 20:37

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.