Posila VyVolených: Do Vily míří dvoumetrový lamželezo a mistryně černé magie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Posila VyVolených: Do Vily míří dvoumetrový lamželezo a mistryně černé magie!

Přinesou Honza a Zdeňka do Vily více zábavy?
Přinesou Honza a Zdeňka do Vily více zábavy? (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Ačkoli se názory na kvalitu průběhu soutěže různí, produkce VyVolených stále hledá cestu, jak rozhýbat nudné soutěžící k divácky zajímavějším kouskům. A znáte to: Když nejde Mohamed k hoře...Plytkou společnost ve Vile tedy potěší svou účastí noví soutěžící, kteří by mohli být oním potřebným zpestřením.

Sympatický hromotluk...a opět Honza

Jan Filipenský (40) je umělec na volné noze, živí se fire show a siláckou show. „Neskromně mohu prohlásit, že jsem nejlepší chrlič ohně v zemi. Také se zabývám siláckou show, můj rekord je takový, že jsem v zubech za opasek udržel muže vážícího 195 kilogramů,“ řekl Jan, který sám má 205 centimetrů a budí velký respekt. Jan je svobodný, ale podle svých slov je dva roky šťastně zadaný. „Mám dva velké nešvary, jeden jsou ženský a druhý je žrádlo,“ žertoval nový VyVolený.


Pomůže černá magie nové Zdeňce k vítězství?

Padesátiletá kartářka Zdeňka Regina Soukupová je rázná ženská, která se s ničím nepáře. „Do 38 let jsem dělala černou magii, byla jsem zlá čarodějka, pak nastal zlom a od všeho jsem se očistila,“ prozradila Zdeňka, jejíž velkou vášní je nakupování. „Občas se mi povede to, že koupím největší kýč, jaký v obchodě najdu. Průšvih je ale hlavně to, že neudržím korunu,“ přiznala kartářka.



Autor:  moc

Přečtěte si
mirkazam
17. 10. 2013 • 13:29

Doufám, že už dá někdo té hysterické buzně do kokosu !!!

mnpv
16. 10. 2013 • 18:34

Jj souhlas. Ti dva vyzařují negativní energii. nejsou sympatičtí ani trochu.

zadnice
16. 10. 2013 • 11:48

Jděte do háje s těmi nápady. Je to stejné jako ve Farmě, když "Kubí" řekl, že domů nepůjde a zřejmě nafetovaná Pergnerka s tím okamžitě souhlasila a nechala odejít pracovitou a hodnou Michalu!!!

jity
16. 10. 2013 • 11:05

Nebyla ta stará kartářka náhodou v pořadu Prostřeno? Někde už jsem ji viděla, kam ji tam vůbec dali, já myslela, že je to pořad hlavně pro mladé. Bába kam tam leze a ten hromotluk, co to má vlastně znamenat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.