Charlottka Gottová: Mám chudého tatínka. Brožová zkolabovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Charlottka Gottová: Mám chudého tatínka. Brožová zkolabovala!

Charlotte Gottová má chudého tatínka a Kateřina Brožová skončila na kapačkách
Charlotte Gottová má chudého tatínka a Kateřina Brožová skončila na kapačkách (Foto: Aha! - Roman Souček)

S velkou pompou se odehrála premiéra muzikálu Mata Hari, která se dle očekávání stala přehlídkou všech možných celebrit i jejich napodobenin. V souvislosti s muzikálem zaujaly dvě perličky. Vystoupení Gottovy dcerky Charlotte (7) a předpremiérový kolaps Kateřiny Brožové (45).

Chudý tatínek rozesmál

Jedním z bedlivě sledovaných okamžiků premiéry byla malá zpívající holčička v růžových šatech. Charlotte Gottová si se svými pěveckými party poradila na výbornou a navíc rozesmála hlediště, když vyslovila repliku, v které tvrdí, že její tatínek je chudý. "Nevím, jestli jsem vystoupení nezkazila, to se musíte zeptat maminky," řekla slavná holčička Super cz. Podle přihlížejících, sklizeného aplausu a kývající Ivany Gottové lze soudit, že zahrála a zazpívala na jedničku.

Brožová to přehnala a skončila na kapačkách

Úplně jiné problémy řešila představitelka titulní role a femme fatale Kateřina Brožová. Příprava na muzikál byla velmi intenzivní, a tak se stalo, že herečka trochu přecenila své síly. Není se co divit - náročné taneční choreografie a k tomu práce v televizi, to na zdraví nepřidá. Tak se stalo, že sebou Kateřina sekla a prý skončila na kapačkách. Nyní je ale opět fit a v dobré formě.



Přečtěte si
inocenta
28. 9. 2013 • 11:25

Ty děti, které musí být slavné, ztrácí dětství. A finanční důvody tu nejsou. Takové děti jsou brzy dospělé a to ej jistě škoda. Ze vzpomínek na bezstarostné dětství žijeme celý život. Malý Gott si kopal do mičudy v Kobylisích, ale svým dětem to nedopřál. Snad aby si je tatínek užil? Velké sobectví. Tyhle děti nekončívají v životě dobře. A je to druhý extrem jeho nedostatečnému zájmu o první dvě dcery. Žádné audi to tedˇ už nespraví.

fjdksla
28. 9. 2013 • 00:21

Holčička opravdu řekla "neskazila", vyslovuje to tak každý (spodoba znělosti neboli asimilace). Spousta redaktorů (nejen) AHA ale netuší, že výslovnost a grafický záznam není totéž. A to se češtinou živí!!! Těším se, až v některém z jejich článků objevím tvar spjef nebo zbjer.

hu2hu
27. 9. 2013 • 15:40

Soudruzi redaktoři, ona malá Gottová opravdu řekla "neskazila"? Spíš bych ale já řekl, že vy byste měli vrátit školní vysvědčení.

lillyli
27. 9. 2013 • 15:29

Zatím se ani nezdá...viděla jsem s ní rozhovor. Byla roztomilá..ale bylo vidět, že toho na ni bylo moc. I na tu malou..Ivana by to neměla s tím showbyznysem tolik přehánět. Když se o nich nebude psát, přece se nic nestane. Svět se bude točit dál a malé holky budou mít klidnější dětství.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.