Nevěsta Bartošová podivně vysvětluje, proč nepozvala Artura, mámu ani sourozence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevěsta Bartošová podivně vysvětluje, proč nepozvala Artura, mámu ani sourozence!

Artur na svatbě nebyl, protože byl ve škole, vysvětluje zmateně Bartošová.
Artur na svatbě nebyl, protože byl ve škole, vysvětluje zmateně Bartošová. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Tvrdí, že je pro ni nejdůležitějším člověkem v životě, a přitom jí chyběl po boku, když prožívala jeden z nejšťastnějších dnů. Iveta Bartošová (47) se provdala za Josefa Rychtáře (55), ale syn Artur (16) u toho nebyl!

Kdyby mohla, dýchala by za něho. Říká, že je jediným mužem na světě, kterého nikdy neopustí, ale přitom jí nevadilo, že nebyl na její druhé svatbě. „Artur na svatbě nemohl být. Musel být ve škole,“ okomentovala nečekaně nepřítomnost syna Bartošová. Přitom mu v jeho účasti na obřadu nikdo nebránil.

„Pokud bude chtít být Artur na svatbě, rozhodně mu bránit nebudu. Pro mě je to dospělý muž a může si samozřejmě v rámci možností dělat co chce,“ okomentoval situaci okolo svatby už před několika týdny otec Artura Ladislav Štaidl (68). A dodal: „Budu se s vámi bavit, o čem chcete, ale téma Iveta je skutečně tabu a s tím samozřejmě i Artur, jelikož ho nechci poškozovat,“ sdělil deníku Aha! Štaidl.

Artur ale nebyl jediným členem rodiny, který na velkém dnu Bartošové chyběl. Ivetu v bílém neviděla ani maminka a bratr. „Byla by to pro ně dlouhá cesta, jsou zdaleka,“ obhajovala jejich nepřítomnost Bartošová. Bratr Lumír i sestra Ivana, která žije ve Švýcarsku, položili telefon, když se jim redaktoři Aha! pokoušeli dovolat.

A matka Svatava? „Nebyla jsem pozvaná, je mi to strašně moc líto, ale nedá se nic dělat. Naše vztahy už se asi nikdy nezlepší. Nezavolal mi dokonce ani pan Rychtář, který mě dosud vždycky o všem informoval,“ posteskla si serveru Sedmička maminka Bartošové, kterou velmi mrzelo, že se jí dcera ani slůvkem nezmínila o důležitém kroku, který učinila.

Autor:  dat,mir,zej

Přečtěte si
skp705
26. 9. 2013 • 18:09

ona si neuvedomila, ze ta bila zvyrazni ty zlute zuby a vypada jako nutrie zabalena do zaclony...

winterfreshka
26. 9. 2013 • 14:15

Izolace od okolí jasně vypovídá o mnohém.Nikdo neví,co se děje uvnitř a jak Rychtář zachází s Džambulí mimo realitu. Nafedrovat Ivetu práškama,dát čucíka je jistě prvotní

alla
26. 9. 2013 • 10:07

Rychtář neposlal info do Frenštátu?? Jak by asi vypadalo :::: "" tady orel, tady orel, jak mě slyšíte? Mám úředně potvrzené bydlení, už nejsem bezdomovec, jupíííí, tady orel, končím, přepínám a vypínám !!"""

dannaa
26. 9. 2013 • 08:48

Myslela jsem,že nejdůležitější den pro ženu je narození dítěte a pouto po celý život. Snad první svatba,možná i druhá,ale těch nejlepších mužů u Ivety již bylo, že těžko tomuto vyjádření lze věřit.Srdce snad ani tolikrát milovat nedokáže ,doopravdicky milovat.

wernerovamagdalena
26. 9. 2013 • 08:47

Říká, že je jediným mužem na světě, kterého nikdy neopustí. Chudák Artur.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.