"Cože, Iveta se vdává?" vyštěkl Macura a opustil svůj byt! Míří za Bartošovou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

"Cože, Iveta se vdává?" vyštěkl Macura a opustil svůj byt! Míří za Bartošovou?!

Macuru zpráva o sňatku Bartošové šokovala.
Macuru zpráva o sňatku Bartošové šokovala. (Aha! - Marek Pátek, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Iveta Bartošová se s Josefem Rychtářem postarali o překvapení nejen pro novináře, ale také pro Zdeňka Macuru, dovolenkového milence zpěvačky. Když mu Aha! zavolalo, byl zprávou o sňatku doslova šokován a začal se sebe chrlit ještě větší nesmysly než obvykle. Pak se stala velmi zajímavá věc.

Macura nejdřív do telefonu chvíli mlčel a pak řekl, že na svatbu nepojede, protože nedostal pozvánku. A on prý nikdy nikam nepozvaný nechodí. Vezmeme-li v potaz tuto lehce prokazatelnou lež (vždyť on chodí na všechny akce Ivety nepozvaný), je nad slunce jasné, že na náměstí v Uhříněvsi někde za bukem číhal jeden nezvaný host.

Když se totiž Aha! Macury znovu zeptalo, zda se na obřad pojede podívat, začal drmolit zcela zmateně něco o tom, že pracuje na jakémsi „jádru“. Když nicméně o pár minut později dorazili naši reportéři přímo k jeho domu, aby si s ním promluvili, už ho nenašli. Podle všeho si vzal bundu, nasedl do auta a vyrazil do Uhříněvsi. Nechal se totiž ještě slyšet, že se Ivetou stále milují a svatba je jen další úskok agresora, tedy Josefa Rychtáře. Nejspíš nás ještě dnes čekají zajímavé věci…



Přečtěte si
belaa
26. 9. 2013 • 18:12

musim se smat tak si je mela vzit iba

blackpetr
25. 9. 2013 • 07:10

Aha!? Super.cz: „Rozhodně tam nepojedu. Nepřišla mi pozvánka. A já chodím jen tam, kam jsem zvaný,“ dušuje se Macura, zapomíná ale na to, že Bartošovou pronásledoval na každé štaci její Mega Pajzl Tour 2013. „Ale to byly VEŘEJNÉ akce,“ brání se. http://www.super.cz/208782-macura-k-svatbe-ivety-bartosove-stale-me-miluje-chysta-unos-nevest y.html

zamlzena
24. 9. 2013 • 22:16

Často potkávám vysokoškoláky, kteří jsou zvláštní a neodpovídají svému titulu. jejich studie asi byly podivné. Za komunsitů měli přednost děti dělníků a "studovaly" kádrové rezervy A nyní se diplomy kupoují, někdy i "rychlostudiem". Macura je také dost podivný inženrt, ale znám i podivné advokáty a doktory a to už není žádná legrace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.