Egyptský zajatec Petr K.: Nad vodou ho drží smsky z mimibazaru chodící na Moničin mobil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Egyptský zajatec Petr K.: Nad vodou ho drží smsky z mimibazaru chodící na Moničin mobil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Petr K. (35) je kvůli záhadné smrti jeho manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) už 41 v Egyptě a jeho návrat je stále ve hvězdách. V hotelovém pokoji tak ocení každou pozitivní reakci z Česka.

Kvůli zpackané pitvě se vyšetřování neustále protahuje a vznikají obavy, že pravá příčina smrti dvou českých turistek nebude nikdy odhalena. Petra už spousta lidí odepsala, ale přesto neztrácí naději. Svou podporu mu dokonce vyjádřil i tatínek zesnulé Moniky, který stojí na jeho straně.

 

„Péťo, prosím tě, vydrž to, život nevrátíme, hlavně ať ty jsi zdráv,“ dojal Petra podle Blesku textovou zprávou jeho tchán. „Tatínek Moniky mě podporuje smskami, přeje si, ať už se hlavně vrátím domů,“ řekl Petr se slzami s očích.

 

Podporu Petr získává i z mobilního telefonu Moniky, který má překvapivě k dispozici. Na něj chodí zprávy plné vlídných slov. „Petře, moc se omlouvám, že vám píši na manželky mobil, který mám, jelikož jsme spolu hodně obchodovaly na MMB (Mimibazar) s oblečením. Chtěla jsem vám popřát upřímnou soustrast. Pořád na holky myslím a je mi z toho všeho hodně smutno,“ napsala Moničina známá Věra.

 

 

Autor:  cam

Přečtěte si
oooo.
10. 9. 2013 • 17:46

a nebo je opravdu nevinný, je tolik nemocí a právě tam co mohly ty dvě dostat ve stejně dlouhém trvání až k smrti. Rozdíl mezi úmrtími těch dvou totiž nikdy nikdo ani nezpochybnil ale ani nedokázal, natož že zemřely ve stejnou chvíli.

oooo.
10. 9. 2013 • 17:44

já jen nechápu jedno všichni řvou vrah-jed atd. a nikdo se nepídí např. po možné nemoci, která mohla působit stejně rychle a stejně poničit tělo! Taková Ebola co tam teď řádila v jiném koutě Afriky by tedy udělala úplně to samé a nemusí ji jako virus chytit osttní, stačí neumytá sklenice. jenže ten formaldehyd všechno zlikvidoval, doufám že to není ono, jinak to osttní co odfrčeli od P Kramného dotáhli až sem a patří do karantény

fill-ll
10. 9. 2013 • 00:01

Ten mrdounberlusconi je beztak nejaka patnastileta vychrtla p.i.c.a ktera se umi vyjadrit jenom anonime na netu ale v prime konfrontaci by mel uz davno na.sra.no v kalhotkach a rozbitou tlamu nic si z toho nedelej salamander.je to spina

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.