Natálie zaplatila 75 000 Kč za zkrášlení bříška: Zohyzdili ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Natálie zaplatila 75 000 Kč za zkrášlení bříška: Zohyzdili ji!

Natálie si následky zfušované plastiky ponese celý život
Natálie si následky zfušované plastiky ponese celý život (Foto - Váš.Čas.sk)

Chtěla se po porodu cítit lépe, a proto se rozhodla podstoupit laserovou liposukci břicha na renomované klinice. Neuvěřitelně zpackaný výsledek přinesl Natálii (36) ze Slovenska psychické trauma, zhyzděnou postavu a nemalou finanční ztrátu. To ovšem nechává majitele zařízení celkem v klidu.

Naletěla na reklamu

"Chtěla jsem být štíhlejší, a zbavit se velkého břicha. Zaujala mě inzerce v ženském měsíčníku, a když jsem vloni navštívila bratislavskou kliniku Victoria Regia, všechno nabralo spád," říká Natálie pro web Váš.Čas.sk. Po operaci se však dostavily komplikace. "Měla jsem otoky a bolesti a v důsledku toho jsem musela absolvovat operaci břišní stěny na jiné klinice." To byl ovšem teprve začátek trampot, za které žena zaplatila 3 000 euro, tedy zhruba 75 000 Kč. Prosadit totiž reklamaci u vykonavatele není lehké. "Klinika tvrdí, že operace dopadla jak měla." Jako projev dobré vůle vrátil poškozené šéf kliniky Vladimír Farár 500 euro. Navíc tvrdí, že pošle Natálii ještě další peníze. To je ovšem podivné, pokud se za fušeřinu necítí zodpovědný. "Zákrok se svým způsobem vydařil," uvedl Farár.


Kompenzace: Znovu pod kudlu!

Jako vrchol všeho nabízí klinika Victoria Regia Natálii další zákrok. Oproti předchozím tvrzením najednou chybu připustili. "Přiznali, že zákrok nevyšel a navrhli mi opravu, případně úpravu jiné části těla ve stejné hodnotě," podivuje se Natálie. Byla by ale blázen, kdyby se takovým "umělcům" opět svěřila pod nůž. Podle svých slov má díky všemu narušenou psychickou pohodu a o nějaké důvěře v zařízení pana Farára nemůže být řeč. Snad jí s problémy pomohou skuteční odborníci.

Přečtěte si
dannaa
22. 8. 2013 • 07:58

Také o tom přemýšlím, stačilo cvičit.

vykutalena.vdova
21. 8. 2013 • 08:28

Docela by mě zajímalo za jak ddlouho po tom porodu na tu liposukci šla....Jestli chtěla mít plochý břicho už po měsíci....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.