Džambulka chce překonat Agátu: Taky budu mít dvě svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Džambulka chce překonat Agátu: Taky budu mít dvě svatby!

To bude svatba jako řemen!
To bude svatba jako řemen! (koláž Ahaonline.cz)

Agáta Prachařová (29) vnesla do českého showbyznysu nový trend. Poté co s manželem Jakubem (28) uspořádala rovnou dvě svatby, není jednorázová veselka považována za dostatečně reprezentativní událost.

Tímto heslem se nejspíš řídí i Iveta Bartošová (47), která se už nemůže dočkat, až oblékne svatební šaty. Rozvod s Jiřím Pomeje (48) jí očividně nestačil, a tak se pustí do manželského svazku s Pepou Rychtářem, který v současné době funguje jako její tiskový mluvčí. A to rovnou dvakrát!

Ještě v létě si Džambulkovi řeknou Ano na úřadě a na podzim si velkou show zopakují v kostele, jak momentálně v Česku zvykem. „Jako křesťané se chceme vzít před Bohem. Pan farář nás učí modlit. Chceme spolu dožít a být spolu navždy,“ rozněžnila se Iveta v Blesku.

Svatbu už má zpěvačka do detailu promyšlenou. Vrásky na čele jí dělá jedině Zdeněk Macura, jehož nevěstou se měla Iveta podle božího zapříčinění původně stát. „Chceme, aby to byl náš nejkrásnější den, ale bojíme se, že dorazí ten pan M. Volal by policii a já nechci, aby se mu povedlo z mé svatby udělat frašku,“ bojí se Bartošová.

Obavy ovšem nejsou namístě. Je totiž dosti pravděpodobné, že se svatba zvrhne ve frašku i bez účasti Zdeňka Macury…



Přečtěte si
montevideo
17. 8. 2013 • 20:39

"Paní" se říká ženám. Ne prochcaným, věčně ožralým, k.u.r.v.á.m.

illis
17. 8. 2013 • 19:18

illis
17. 8. 2013 • 19:17

Ne, ne Rychtář jí do telefonu říkal Džambulko . Když neumí vymyslet nic inteligentnějšího, tak ať jí raději říká Iveto. Pěkně ji tím na veřejnosti zesměšnil . To je tak jméno dobré pro kočku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.