Pavel Zedníček: Panický strach z dovolené v Egyptě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pavel Zedníček: Panický strach z dovolené v Egyptě!

Pavel Zedníček má rád adrenalin, ale dovolená v Egyptě by byla až příliš...
Pavel Zedníček má rád adrenalin, ale dovolená v Egyptě by byla až příliš...  (Aha! – Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Martina Balzarová, ara)

Herec Pavel Zedníček (63) je aktivní turista za potápěním v exotických mořích vyráží pravidelně. Egypt je pro podobné aktivity zemí zaslíbenou, avšak krvavé události odradily od cestovaní nejen mnoho turistů, ale i samého herce.

„Na dovolené mám rád adrenalin a potápění. Prostě rybičky, to je moje,“ vysvětluje Zedníček v magazínu Sedmička. Ale čeho je moc, toho je příliš a na takový adrenalin, jakým jsou stovky mrtvých demonstrantů, je na herce zkrátka příliš.

„Bral bych dovolenou v Egyptě, tam je prostě super moře na očumování pod vodou. Jenže se dost děsím té situace, co tam teď je. Můj život je mi drahý a hodlám tady na tom světě ještě chvíli strašit,“ říká herec.

Pavel Zedníček si bude muset najít jinou lokalitu, než právě Egypt, aby nepřišel o svou milovanou aktivitu. „Už je to tradice, opravdu bychom letos neradi vynechali potápění. Válení se na pláži je šílená nuda. Nevydržel bych tam ležet a všechny, co se tam grilují od rána do večera považuji za blázny,“ uzavírá herec, který se brzy objeví na televizních obrazovkách v pokračování seriálu Sanitka 2.  



Přečtěte si
xcarodejka
18. 8. 2013 • 12:10

když česko zvulgárnělo a slušní vymírají, tak k čemu dlouhý život? Občas je to hodně těžké pro ty, co ještě nesihli vymřít

darana
17. 8. 2013 • 10:59

A co tak Great Barrier Reef v Australii, nikde nie je lepsie potapanie ako tam. Farebne koraly, farebne rybicky, cistucka voda, ziadne nepokoje. Ale asi poriadne daleko.

hromosvody
17. 8. 2013 • 01:35

Tvoje starosti na moji hlavu, ty kašpare de.mentní

majojo
16. 8. 2013 • 19:54

Pane Zedníčku - a když ted ymáte panický sterach, kdo vás nutí, abyste do toho Egypta jezdil? Jsou i jiné destinace.

Thyronx
16. 8. 2013 • 19:21

Zedníčka si vážím a patří desítky let k mým oblíbeným. U moře se snad střílet nebude Pavle, tak si to užij. Je to herec dříč.A umí. Není moc takových, a někdo tu píše že je arogantní. Kdo dnes v Čechách není? Česko od totálu hodně zhrublo. Zvulgárnělo, dobří a slušní lidé vymírají věkem. Přeju dlouhý léta Pavle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.