Matka je obviněna z vraždy tří novorozenců: Květiny a plyšák »u hrobu«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matka je obviněna z vraždy tří novorozenců: Květiny a plyšák »u hrobu«!

Před sklep, kde našli mrtvolky tří novorozenců, někdo dal květiny a plyšáka.
Před sklep, kde našli mrtvolky tří novorozenců, někdo dal květiny a plyšáka. (Foto Aha! – Petr Podroužek)

Ona sedí ve vazbě kvůli obvinění z trojnásobné vraždy, on je doma s dvěma dětmi. Manžel Michaely H. (30) z Vlasatic, která podle policie zabila své tři děti, si vzal v práci dovolenou.

Miroslav H. (37), který prý o těhotenstvích a vraždách novorozenců nevěděl, pracuje jako strojní mechanik ve firmě vyrábějící plasty ve Vranovicích. Do práce to má z domu čtyři kilometry. U sklepa, kde byly ukryty malé oběti, jsou květiny, plyšáci a svíčky.

„Pan H. si vzal pár dnů dovolenou, ale v úterý nebo ve středu bude muset přijít do zaměstnání, protože dělá odbornou činnost, kterou nemůže dělat nikdo jiný,“ řekl Aha! jednatel firmy Miloslav Macek.



Autor:  op,pie

Přečtěte si
letni
1. 8. 2013 • 19:38

Rodiny mají pět dětí,pracovní uznání na minimální mzdě a jejich děti ještě i studují a u této vražedkyně má manžel odbornou práci-asi i tak ohodnocenou a ona děti zabíjí.Zabijte i ji,kdo ji bude zase živit !!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.