Nagyová se vzteká: Po posteli mi nikdo šlapat nebude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nagyová se vzteká: Po posteli mi nikdo šlapat nebude!

Jana Nagyová
Jana Nagyová (ČTK)

„Janu Nagyovou jsme neuráželi a ani jí nešlapali po posteli!“ Šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta (41) se ohradil proti dopisu, který zveřejnila dcera Nagyové Nikola (30). Prý je schopen to doložit.

„Domovní prohlídku v bytě mé matky provádělo 15 policistů. Ti běžně šlapali v botách po ustlané posteli mé mladší sestry a pronášeli závistivé poznámky k majetku a vybavení bytu mé matky,“ obrátila se dopisem na senátní výbor pro lidská práva dcera Jany Nagyové Nikola. Šéf vyšetřovatelů ale s tímto popisem zatýkání někdejší šéfky kabinetu Petra Nečase nesouhlasí.

Šlachta: Měl jsem tam lidi
„Budu schopen doložit, že to není pravda. Patnáct policistů tam nebylo, nikdo nešlapal po posteli, žádné poznámky neměl. Ačkoli jsem tam osobně nebyl, měl jsem tam své lidi,“ řekl Šlachta v rozhovoru pro MF Dnes.

Kmotra bude zastupovat zametač?
Jana Nagyová se často scházela s lobbistou Ivo Rittigem, kterého zvala do Kramářovy vily. I on by tak mohl být vyšetřován. V případě soudu si na zastupování najal bývalého vrchního žalobce Vlastimila Rampulu. V době jeho »úřadování« se spekulovalo o tom, že dochází k odkládání citlivých kauz, načež dostal přezdívku »zametač«.



Autor:  vlb

Přečtěte si
illis
23. 7. 2013 • 22:41

Ale Krasomila byla aspoň pohledná a přes počáteční nadutost a pýchu se polepšila . Tady v tomto případě nevím, zda bude náprava možná. Přece jen její náročnost a rozhazovačnost je velká.

illis
23. 7. 2013 • 22:39

Prachy mít bude, prý je stále vedena jako jeho asistentka, tedy placená asistentka . Ovšem se širokou škálou služeb . Tak mi připadá, že na té terase zase chystají nějaké techtle mechtle, pochybuji, že jenom techtle bez mechtlí. Asi další strategii, hlavně neovlivňovat svědky, to by jim přitížilo ..

merrylou212
23. 7. 2013 • 10:14

Mě jako osobu - šokuje, jak se někdo může vůbec zabývat nějakým zveřejněním dcery. Tihle lidé, co dělají zásah, vědí přesně ,co mají dělat a vše je natáčeno na kameru, pro případ nedorozumění. Jaká matka taká Katka. Také si asi dcera kantýnské zvykla na to,že se před ní lidé plazí po kolenou,jako před její matkou. Ani v tom vězení tak moc nestrádal-viz vizáž jako z oficíny.A děkování vězeňské službě za slušné zacházení-to asi také nebylo jen tak. Výhody mají tihle všude.

majojo
22. 7. 2013 • 19:15

Nějak rychle čúze otrnulo. Po posteli jí sice nikdo šlapat nebude, ale ona šlapat jistě bude.

stekavypes
22. 7. 2013 • 15:42

já myslím,že se s Nečasem k sobě hodí,on je taky taková kreatura

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.