Zběsilé VIDEO: Setkání Bartošové, Macury a Rychtáře plné krve a urážek! Jsi magor, chceš ránu? běsnila Džambulka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zběsilé VIDEO: Setkání Bartošové, Macury a Rychtáře plné krve a urážek! Jsi magor, chceš ránu? běsnila Džambulka

Setkání Bartošové, Macury a Rychtáře nemůže dopadnout dobře
Setkání Bartošové, Macury a Rychtáře nemůže dopadnout dobře (koláž Ahaonline.cz)

Zdeňku Macurovi se společně s Ivetou Bartošovou daří unikat Josefu Rychtářovi, který za nimi do Itálie podnikl křížovou výpravu. Chování této trojice je opravdu nepředvídatelné a z videa si můžete udělat představu, jak vypadá jejich setkání.

Když se loni v srpnu objevil Zdeněk Macura na scéně, nikdo netušil, že Iveta jednou skončí v jeho náruči. Před rokem o něm totiž prohlašovala, že jde o psychopata, který ji neustále obtěžuje nabídkou k sňatku. Po pár měsících se ovšem dostala na dno a sama jej poprosila o pomoc.

Podívejte se na video magazínu Sedmička zachycující první přímé setkání Bartošové, Macury a Rychtáře ve zpěvaččině domě v Uhříněvsi. Josef s Ivetou sem tehdy Macuru údajně nalákali na lživou sms a poté, co Zdeněk schytal pár ran, jej podrobili výslechu.

„Nechci si vzít pana Macuru a nikdy jsem si ho nechtěla vzít,“ tvrdila Iveta v ne příliš čerstvém stavu a bránila se ze všech sil. „Pane Macura, můžete mě nechat konečně už být? Můžete zapomenout na moje jméno? Vy máte velký problém, jste strašně sám a tak strašně mě zbožňujete a milujete. Chcete pěstí? Já vám ji taky dám!“ rozčílila se zpěvačka, která v nouzi poznala přítele.

Podívejte se na zběsilé video z Uhříněvsi, které je varováním před chováním všech tří aktérů italské tragikomedie.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
harm10
13. 7. 2013 • 08:20

Vážení,Iveta je vážně nemocná,znám ji osobně z doby kdy nepila,pokud ji chcete nechat zabít,tak pište takové sračky ,divte se pořád nad jejím stavem .Ona potřebuje odmašťovnu a to tak ,že okamžitě,ale vám je jen opičkou ,ke smíchu.Rychtář je magor a izolace by jí prospěla nejvíc a to na hodně dlouhou dobu,bohužel je to dědičné a ona to má po kom mít,Tak zanechte plivání žluči a myslete.

hakari.takara
12. 7. 2013 • 18:40

o tom pochybuju

vuhp
12. 7. 2013 • 11:06

Se divím lidem, že ji chtějí stále nějak zachranovat a ona se jim nakonec špatně odvděčí.Rozumní lidé od ní včas utekli.Konečně už ji zavřete do blázince na uzavřené oddělení at je od ní pokoj. Chudák její syn Artur.

vuhp
12. 7. 2013 • 11:03

Na to video mohu jedině říct , že Bartošová je pěkná ***, hnusný člověk. Nechápu, že Macuru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.